Χρηματιστήριο Αθηνών: Με απώλειες 0,35% το κλείσιμο

xri98

Ωστόσο σε εβδομαδιαίο επίπεδο τα κέρδη του Δείκτη διαμορφώθηκαν σε 3,8%

Με ρευστοποιήσεις της τελευταίας στγιμής η αγορά έχασε 0,35% κλείνοντας στις 847,36 μονάδες.

Η έκδοση του ομολόγου της Πειραιώς αλλάζει οριστικά σελίδα στις τράπεζες καθώς ο ευρωπαίος επόπτης δεν μπορεί να πεί τίποτα πλέον στην ελληνική τράπεζα για τους επόμενους μήνες.

Η Τράπεζα δικαιολογεί την σημερινή αποτίμηση και διεκδικεί βάσιμα υψηλόιτερη. Το ίδιο, όμως, μπορούν να ισχυριστούν και οι υπόλοιπες ελληνικές τράπεζες.

Επιπλέον, η αποδοχή και η συμμετοχή απο τους ξένους επενδυτές για το ομόλογο θα αποτελέσει ένα τεστάρισμα για τα ελληνικά περιουσιακά στοιχεία.

Ωστόσο το χρηματιστήριο διατήρησε τις δυνάμεις του το χρηματιστήριο καθώς παρέμεινε κοντά στις 847-848 μονάδες σημειώνοντας οριακές απώλειες.

Σε εβδομαδιαίο επίπεδο τα κέρδη του Δείκτη διαμορφώθηκαν σε 3,8%.

Με κέρδη 1,67% έκλεισε η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας στα 2,49 ευρώ. Άνοδος 2,33% για την Βιοχάλκο στα 3.,95 ευρώ, μετοχή που συνέχισε για δεύτερη ημέρα τα κέρδη. Κέρδη 1,28% στα 8,73 ευρώ/. Πτώση 0,52% για την Eurobank στα 0,855 ευρώ. Πτώση 0,06% για την Alpha bank στα 1,684 ευρώ. Αμετάβλητηη Τράπεζα Πειραιώς- πριν απο την έκδοση του ομολόγου το οποίο η έκδοση θα ξεκινήσει την Τρίτη πιθανότατα. Με πτώση 0,74% ο Μυτιληναίος στα 9,995 ευρώ. Με πτώση 1,16% ο ΟΠΑΠ στα 9,84 ευρώ. Ο συνολικός τζίρος ανήλθε σε 56,3 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Tragik

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΙ!!@@@

Καταλαβε το χρηματιστηριο οτι δεν θα βγει ο Κουλης αιμοβορουλης-οδοστρωτηρας?

χαχαχαχαχαχαχ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

deh-xatzhdakhs

Προσλήψεις, μετακινήσεις προσωπικού και μείωση νυχτερινού τιμολογίου - Το σχέδιο νόμου αφορά στην απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας, τον εκσυγχρονισμό της ΔΕΗ, την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ και την στήριξη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας - Τι προβλέπεται για την ελάφρυνση των νοικοκυριών

1
stournaras_summit

«Ο Ηρακλής είναι ένα θετικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά μικρό βήμα», γνωστοποίησε από το βήμα του 4ου Thessaloniki Summit ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, που δεν συμμερίζεται την απαισιόδοξη πρόβλεψη του ΔΝΤ για την παραγωγικότητα στη χώρα

melkman-1280x854

Το βρετανικό νόμισμα μπορεί να ενισχυθεί κατά ακόμα 5% αν οι εκλογές βγάλουν Brexit, λέει ο Μπεν Μέλκμαν, διαχειριστής κεφαλαίων με πετυχημένο ιστορικό προβλέψεων