H ZeniΘ άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αττική

H ZeniΘ άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αττική

«Στόχος μας να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη όλων των Ελλήνων» δηλώνει στο protothema.gr o Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της εταιρείας, κ.  Μάνος Εξαρχουλάκος

zenith_1_0
Το πρώτο της κατάστημα στην Αττική εγκαινίασε η ZeniΘ, η οποία αποτελεί την εξέλιξη της εταιρείας ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. Τοπικοί φορείς, εκπρόσωποι από τα media και δημοφιλείς προσωπικότητες της εγχώριας showbiz συναντήθηκαν το περασμένο Σάββατο στην οδό Κασαβέτη 4, για να γνωρίσουν από κοντά τα καινοτόμα προϊόντα και να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες που προσφέρει ο πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε παρουσία του κ. Federico Regola, Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, ενώ ο Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας της εταιρείας κ. Μάνος Εξαρχουλάκος δήλωσε: «Είμαστε ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα με εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες να μας εμπιστεύονται και δεν θα μπορούσαμε να μην έχουμε και φυσική παρουσία στην Αττική. Στο πλαίσιο της υλοποίησης της υπόσχεσής μας για την πανελλαδική μας επέκταση, βρισκόμαστε εδώ, στην καρδιά της Κηφισιάς, με το πρώτο μας ενεργειακό κατάστημα. Θεωρούμε ότι είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους καταναλωτές να μας επισκεφτούν και να αναλύσουμε από κοντά τη μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών της ZeniΘ που ταιριάζουν περισσότερο στις ανάγκες τους, με οφέλη για τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό».

Ο ραδιοφωνικός σταθμός 95.2 Athens DeeJay με τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο πλαισίωσαν την εκδήλωση με live αναμετάδοση, ενώ οι παίχτες της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Δ. Παπαδόπουλος και Μ. Μπακάκης απογείωσαν την ενέργεια της ξεχωριστής ημέρας. Προσωπικότητες από το χώρο των media και του θεάματος έδωσαν επίσης το «παρών», ανάμεσά τους ο Γιώργος Αυτιάς, η Μαρία Κορινθίου, η Ναταλία Δραγούμη, η Φλορίντα Πετρουτσέλι και πολλοί άλλοι αγαπημένοι celebrities.

Μιλώντας στο protothema.gr για τους στόχους της εταιρείας και τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει με τη γεωγραφική της επέκταση στην Αθήνα, ο κ. Εξαρχουλάκος ανέφερε ότι «στόχος και δέσμευση της ZeniΘ παραμένει να παρέχει κορυφαίες ενεργειακές λύσεις σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις με φυσικό αέριο, ηλεκτρική ενεργεία και συνδυασμό των δύο. Δεν είμαστε ένας νέος πάροχος, αντιθέτως η εταιρεία δραστηριοποιείται με επιτυχία επί 20 χρόνια στην Ελληνική αγορά ενέργειας, όντας ο 1ος εναλλακτικός πάροχος σε αριθμό πελατών σε φυσικό αέριο και ρεύμα που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων πελατών ανά την Ελλάδα. Αυτή λοιπόν την τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την εμπειρία στην εγχώρια και διεθνή αγορά μέσω του μετόχου μας, φέρνουμε στο πρώτο μας ενεργειακό κατάστημα, στην καρδιά της Κηφισιάς. Έχοντας αποκτήσει φυσική παρουσία και στην Αττική είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των νοικοκυριών και επιχειρήσεων, δημιουργώντας συνεχώς προϊόντα και υπηρεσίες που δίνουν λύσεις στις ενεργειακές τους ανάγκες».

Κλείσιμο
fvvvo

Ο Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της εταιρείας, κ.  Μάνος Εξαρχουλάκος



Για τα οφέλη των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων από τα προϊόντα που προσφέρει η ZeniΘ σημείωσε ότι «η εταιρεία είναι ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στη χώρα, που έφερε πρώτη στον Έλληνα καταναλωτή την υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας, ZeniΘ DUAL ENERGY, παρέχοντας εκπτώσεις σε όσους συνδυάζουν ρεύμα και φυσικό αέριο. Η υπηρεσία σηματοδοτεί μία νέα εποχή για τους καταναλωτές, είτε αυτοί είναι οικιακοί πελάτες είτε επιχειρήσεις, αφού όλη η ενέργεια προσφέρεται από έναν πάροχο, προσφέροντας έκπτωση έως -25% στο ρεύμα και έως -25% στο φυσικό αέριο. H ZeniΘ εισήγαγε στην ελληνική αγορά τα σταθερά πακέτα ενέργειας POWER HOME PACK και GAS HOME PACK, εξασφαλίζοντας ότι οι μηνιαίοι λογαριασμοί ρεύματος και φυσικού αερίου έρχονται χωρίς εκπλήξεις. Στο πλαίσιο της πελατοκεντρικής της φιλοσοφίας, η εταιρεία φροντίζει για τις εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών σε ρεύμα και σε φυσικό αέριο. Τις πιο πρόσφατες καινοτομίες της αποτελεί το προϊόν ρεύματος ZeniΘ POWER HOME STUDENT που απευθύνεται στο φοιτητικό κοινό, παρέχοντας 2 δωρεάν πάγια στο ηλεκτρικό ρεύμα τους καλοκαιρινούς μήνες που δεν υπάρχει κατανάλωση και το GAS ΗΟΜΕ FIX, με σταθερή τιμή στη χρέωση προμήθειας φυσικού αερίου για 2 χρόνια που απευθύνεται στους καταναλωτές που κάνουν χρήση μέσω αυτόνομης θέρμανσης. Έχουμε δημιουργήσει υπηρεσίες που προσδίδουν προστιθέμενη αξία στον καταναλωτή δείχνοντας ότι τον στηρίζουμε στα οικογενειακά του έξοδα, ως ανταμοιβή της εμπιστοσύνης του: αυτή είναι η Οικογενειακή Κάρτα Υγείας ΕΥ ZHN, η οποία παρέχει πρόσβαση σε 3.000 παρόχους υγειονομικής περίθαλψης σε εθνικό επίπεδο με δωρεάν check-ups και υπηρεσίες υγείας σε προνομιακές τιμές για ένα ολόκληρο έτος και τη δωρεάν υπηρεσία 24/7 Ηome Emergency σε συνεργασία με την ΑΧΑ με την οποία όλοι οι πελάτες της ZeniΘ, μπορούν να επωφελούνται της τεχνικής βοήθειας στην κατοικία ή στον επαγγελματικό τους χώρο, αξίας 120€/επισκευή, για να καλύψουν ένα σύνολο τεχνικών αναγκών τους».

Ερωτηθείς τι διαφοροποιεί τη ZeniΘ από τους ανταγωνιστές της, ο κ. Εξαρχουλάκος ανέδειξε την ικανότητα της εταιρείας να δημιουργεί συνεχώς νέα προϊόντα και υπηρεσίες, «αξιοποιώντας την πολυτελή εμπειρία της στην εγχώρια αγορά καθώς και την διεθνή εμπειρία και τεχνογνωσία του μοναδικού μετόχου μας, του ιταλικού κολοσσού ενέργειας ΕΝΙ, από τις ώριμες Ευρωπαϊκές αγορές. Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων σε φυσικό αέριο και ρεύμα, με σκοπό την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών των καταναλωτών διαφορετικού προφίλ. Η αξιοπιστία σε έναν πάροχο είναι πολύ σημαντική σε μία αγορά που έχει πληγεί μετά τα παλιότερα φαινόμενα, και μάλιστα για ένα αγαθό που είναι τόσο ζωτικό τόσο για το νοικοκυριό όσο και για μια επιχείρηση. Από την αρχή, επιλέξαμε να είμαστε ξεκάθαροι και ειλικρινείς για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες μας και τις τιμές μας αλλά και να μιλάμε απλά και ανθρώπινα στον καταναλωτή σε όλες μας τις επικοινωνίες γιατί έτσι μόνο διατηρείται η εμπιστοσύνη που χτίζουμε από το 2000 μέχρι και σήμερα με τους εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες μας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης