13η σύνταξη: Πληρωμή και σε όσους παίρνουν προσωρινή

sidakseis

Ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας

Και ουκ έστιν τέλος στις διαμαρτυρίες των συνταξιούχων που δεν έλαβαν το ποσό της 13ης σύνταξης, το οποίο υπολόγιζαν. Μάλιστα ορισμένοι κατήγγειλαν ότι δεν βρήκαν ούτε ένα ευρώ στο λογαριασμό τους αν και είναι δικαιούχοι προσωρινής σύνταξης. Το επίδομα τελικά πιστώθηκε σήμερα στους λογαριασμούς 7.700 πρώην δημοσίων υπαλλήλων που δεν είχαν λάβει τη 13η σύνταξη την Παρασκευή 17/5.

Σύμφωνα με τη διάταξη , τη 13η σύνταξη δικαιούνται 22.000 δικαιούχοι προσωρινής σύνταξης. Θα λάβουν «13η σύνταξη» με βάση το ποσό της προσωρινής. Όταν δικαιωθούν την οριστική τους σύνταξη θα ακολουθήσει η διαφορά του ποσού της 13ης σύνταξης, ώστε να εισπράξουν αναδρομικά το υπόλοιπο ποσό.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Άγγελος1

Από την πρώτη μέρα που κατεβλήθησαν τα κουτσουρεμένα χρήματα της "13ης" έλεγα πώς, "Ο υπολογισμός του εκλογικού επιδόματος-13η, έγινε επί των μικτών επαναϋπολογισμένων μειωμένων συντάξεων, που μας κρατούν κρυφές και γι' αυτό βλέπουμε μειωμένο το επίδομα. Προδόθηκαν οι λεχρίτες. Δεν είναι τυχαίο που ένα χρόνο τώρα δεν δίνουν τα ενημερωτικά". Σήμερα το επιβεβαιώνει η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος.

τσάμπα...

...το χθεσινό δημοσίευμα σας! πάλι δεν ήρθε η καταστροφή!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

forologiki-klimaka-2

Το σχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση, με μικρότερο δημοσιονομικό κόστος, προβλέπει μείωση του ελάχιστου συντελεστή από το 22% στο 9%, καθώς και μείωση κατά μία ποσοστιαία μόνάδα όλων των συντελεστών για εισοδήματα άνω των 20.000 ευρώ

electrixc_cars

Τα κίνητρα που εξετάζονται για την αντικατάσταση των παλαιών ρυπογόνων οχημάτων - «Θέλουμε να αποσύρουμε από τους ελληνικούς δρόμους τα αυτοκίνητα που μολύνουν το περιβάλλον», δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος

moodys

Όπως εξηγεί ο οίκος, «ο κυριότερος λόγος της θετικής προοπτικής είναι ότι η έκθεση της Κύπρου σε γεγονότα που σχετίζονται με τον τραπεζικό τομέα συνεχίζει να μειώνεται»