Επίδομα στέγασης: Πότε πιστώνεται σε 230.001 δικαιούχους

opeka_epidomata

Επίδομα στέγασης: Ποιους αφορά και πότε θα καταβληθεί

Η δεύτερη πληρωμή των δικαιούχων του επιδόματος στέγασης, των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 30 Απριλίου 2019 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Μαΐου, με το ποσό να ανέρχεται σε 49.574.247,39 ευρώ.

Σύμφωνα με την αναπληρώτρια  υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, θα καταβληθεί σε 230.001 δικαιούχους και αφορά σε περισσότερα από 609.000 άτομα.

Το επίδομα θα δοθεί αναδρομικά από 1ης Ιανουαρίου 2019 σε όλους όσοι έχουν στο όνομά τους ηλεκτρονικό μισθωτήριο συμβόλαιο από την ημερομηνία αυτή και υπέβαλαν αίτηση τον Απρίλιο. Όλοι θα εισπράξουν τα μηνιαία επιδόματα που δικαιούνται με βάση τη σύνθεση του νοικοκυριού έως και τον Απρίλιο.

Σημειώνεται ότι η ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Φανή

Η Ελλάδα δανείζεται ακόμη και δυο φορές τη μέρα, πληρώνει υψηλά επιτόκια, απλά για να παρουσιάζει μεγάλα πρωτογενή πλεονάσματα (ρίξτε .... μια μάτια στην εκτέλεση του προϋπολογισμού). Έτσι απλά, για να μπορεί να τα μοιράζει ο Τσίπρας σε εκλογικούς του φίλους. Τώρα θα μου πείτε, αύξησε ο Τσίπρας το χρέος κατα 40δις, η χώρα αποκλείνει απο τους οικονομικούς στόχους, έ και τι έγινε, αυτός θέλει να μειώσει τη χασούρα πάση θυσία.

Τσιπρας .....!!!!!

δινει χρημα στο λαο ...!!!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης