Χρηματιστήριο: Έβαλε πλώρη για τις 780 μονάδες - «Ράλι» για την Eurobank

xrimatistirio-athinas-dyo

Με άνοδο 6,68% έκλεισε η μετοχή της Eurobank – Κέρδη 1,02% για τον Γενικό Δείκτη 

Πολύ εύκολα ξεπέρασε σήμερα τις 770 μονάδες η Αθήνα με τις τράπεζες και 3-4 blue Chips.
Εν όψει αναβαθμίσεων στον Δείκτη Msci, η μετοχή της Eurobank υπεραπόδωσε ενώ Alpha, Εθνική, ΟΛΠ, Φουρλής και Μυτιληναίος ακολούθησαν σε κέρδη.

Η αγορά, απο πλευράς αποδόσεων, συνεχίζει να βρίσκεται στην δεύτερη θέση παγκοσμίως,ωστόσο ένα υπερβεί τις 800 μονάδες τότε ίσως ξεπεράσει και την αγορά της Σαγκάης η οποία είναι πρώτη σε απόδοση.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται η αναβάθμιση και της ελληνικής οικονομίας αλλά και θετικές ειδήσεις από το μέτωπο της μείωσης των κόκκινων δανείων.

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 773,51 μονάδες σημειώνοντας΄ άνοδο 1,02%.

Με ράλι 6,68% η μετοχή της Eurobank στα 0,735 ευρώ. Κέρδη 5,12% για την Grivalia στα 11,50 ευρώ. Άνοδος 2,70% για την Alpha bank στα 1,52 ευρώ. Κέρδη 2,85% για τον ΟΛΠ στα 19,48 ευρώ.

Κέρδη 2,44% για τον Φουρλή στα 5,46 ευρώ. Οι συναλλαγές ανήλθαν σε 72 εκατ,.ευρώ, εκ των οποίων τα 17,4 εκατ. ευρώ διακινήθηκαν στην Eurobank.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΞΙΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΝΔ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ 10% ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΙΣ 900 ΜΟΝΑΔΕΣ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

atica

Τέλος στη σεναριολογία βάζει ο όμιλος που ξεκαθαρίζει ότι οι συζητήσεις αφορούν δανεισμό σε επίπεδο MIG

staik5

Σειρά σημαντικών άμεσων και έμμεσων θετικών επιπτώσεων θα έχει το αίτημα που υπέβαλε χθες ο υπουργός Οικονομικών στον ESM και το EFSF – Η διαδικασία έγκρισης της προεξόφλησης των 2,9 δισ. ευρώ – Πώς ναυάγησε το εγχείρημα επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

ypourgio_anaptixis

Ο όρος προέβλεπε την μονομερή αναπροσαρμογή του εκπιπτόμενου ποσού σε ισόβια ασφαλιστήρια συμβόλαια νοσοκομειακής περίθαλψης, χωρίς να καθορίζει σαφώς το πλαίσιο της αναπροσαρμογής