Ασφάλιση κατοικίας: Το δικαίωμα στην προστασία ιδιωτικής περιουσίας κάθε ιδιοκτήτη

Ασφάλιση κατοικίας: Το δικαίωμα στην προστασία ιδιωτικής περιουσίας κάθε ιδιοκτήτη

Τι χρειάζεται να ξέρει κάθε ιδιοκτήτης για το σπίτι του

bed-bedroom-child-2098166
Είναι ωραίο να αισθάνεσαι κανείς θαλπωρή μέσα στο σπίτι του. Ειδικά για τους Έλληνες, η κατοικία, αποτελεί κάτι παραπάνω από ένα περιουσιακό στοιχείο. Είναι ένα θεμέλιο, οικονομικό μεν, αλλά και συναισθηματικό, μέσα στο οποίο νιώθει ασφάλεια και προστασία. Ωστόσο, δεν έχουν όλα τα σπίτια τη δική τους ασφάλεια.

Αν και η ασφάλιση κατοικίας δεν είναι υποχρεωτική, είναι αντικειμενικά απαραίτητη. Και αυτό γιατί περιλαμβάνει καλύψεις και παροχές που κρίνονται ζωτικές σε απρόβλεπτα γεγονότα όπως σεισμοί και πυρκαγιές. Αν και κανείς δεν θα ήθελε να έρθει η ώρα που θα τη χρησιμοποιήσει, εντούτοις όταν τύχει κακή στιγμή, η ύπαρξη ενός ασφαλιστικού συμβολαίου δίνει λύσεις σε πολλά προβλήματα.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο απαιτείται μια καλή ενημέρωση, προτού καταλήξει ο ιδιοκτήτης στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο για την προστασία της κατοικίας του.

Η διαδικασία είναι απλή, εύκολη και ασφαλής. Με ένα σερφάρισμα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της NP Ασφαλιστικής, ο ιδιοκτήτης μπορεί να πληροφορηθεί για τα νέα προγράμματα που υπάρχουν στην αγορά, να επιλέξει ποιο τον εξυπηρετεί και να συμπληρώσει την ειδική φόρμα επικοινωνίας εδώ  εκφράζοντας το ενδιαφέρον του. Στη συνέχεια εξειδικευμένος συνεργάτης της εταιρείας, επικοινωνεί μαζί του και λύνει κάθε τυχόν απορία που μπορεί να προκύψει στον ιδιοκτήτη. 

Έτσι ο ενδιαφερόμενος μπορεί να γλιτώσει χρήματα, να αποκτήσει μια ασφάλεια κατοικίας, η οποία περιλαμβάνει όλες τις καλύψεις που απαιτούνται -ακόμα και στην περίπτωση που υπάρχει στεγαστικό δάνειο-, διασφαλίζοντας την περιουσία του σε περίπτωση απρόβλεπτων περιστατικών (καιρικά φαινόμενα, διαρροές, θραύση σωληνώσεων, πρόσκρουση οχήματος, τρομοκρατικές ενέργειες κ.α).

Κάτι που θα πρέπει να γνωρίζει είναι ότι η διάρκεια της κάλυψης από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο κατοικίας είναι 12 μήνες.

Κλείσιμο
Η ισχύς της ασφαλιστικής κάλυψης ξεκινά από την ημερομηνία που αναφέρεται στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο και ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που έχει επιλεγεί, λήγει μετά το πέρας του δωδεκάμηνου.

Δείτε εδώ τα τρία ολοκληρωμένα προγράμματα της NP Ασφαλιστικής, ενημερωθείτε για όλα τα περιστατικά από τα οποία μπορείτε να καλυφθείτε και νιώστε στο σπίτι σας ασφαλείς... σαν στο σπίτι σας! 











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης