British American Tobacco Hellas: Ένας στους πέντε εργαζόμενους πήρε προαγωγή μέσα στο 2018

British American Tobacco Hellas: Ένας στους πέντε εργαζόμενους πήρε προαγωγή μέσα στο 2018

Η εταιρεία ψηφίστηκε ως το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον για να δουλεύει κανείς στην Ελλάδα στα βραβεία Best Workplaces 2019 -  Οι παροχές και τα προγράμματα επιβράβευσης στους υπαλλήλους της

british
Παρά τις αντιξοότητες των καιρών, υπάρχουν επιχειρήσεις στην ελληνική αγορά οι οποίες όχι μόνο επιβίωσαν και ανταπεξήλθαν στις οικονομοπολιτικές αλλαγές, αλλά διαγράφουν και ανοδική πορεία, δίνοντας βαρύτητα στις συνθήκες υπό τις οποίες εργάζονται οι υπάλληλοί της.

Ενδεικτικό παράδειγμα η British Tobacco Hellas. Μόνο το 2018 η εταιρεία προχώρησε σε επενδύσεις πάνω από 4 εκατ. ευρώ, δημιούργησε περίπου 100 νέες θέσεις εργασίας, έδωσε αυξήσεις μισθών στο 21% των εργαζομένων της με το 65% εξ’ αυτών να είναι γυναίκες, ενώ ανακοίνωσε την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας με επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ.

Τα παραπάνω αποκτούν ιδιαίτερη σημασία αν αναλογιστεί κανείς τις διαρκείς προκλήσεις με τις οποίες είναι αντιμέτωπος ο επιχειρηματικός κλάδος και ολόκληρη η αγορά εργασίας. Αν στο κάδρο προστεθεί και το μείζον θέμα της ισότητας των δύο φύλων στην εργασία, δεν θα ήταν υπερβολή να αναφέραμε ότι τα αντανακλαστικά της Βritish Tobacco Hellas αποτελούν ένα καλό παράδειγμα σύγχρονης εταιρείας.

Αυτό καταδεικνύει και η βράβευσή της ως η καλύτερη εταιρεία για να εργάζεται κανείς στην Ελλάδα. Για 14η φορά τα τελευταία οκτώ χρόνια, η εταιρεία διακρίνεται για το σύνολο του προφίλ της στο επιχειρείν και αναρριχάται στην κορυφή μεταξύ εκείνων που απασχολούν από 50 έως 250 ανθρώπους.

«Πρόκειται για μια σημαντική επιβράβευση τόσο για τις πρακτικές ανθρωπίνου δυναμικού, όσο και για την ικανότητα της εταιρείας να μετασχηματίζεται για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες και προκλήσεις που ανοίγουν οι σημαντικές επενδύσεις που φέρνει η είσοδος των Προϊόντων Επόμενης Γενιάς glo και Vype του Ομίλου στην Ελλάδα» σχολιάζει σχετικά ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της British American Tobacco για Ελλάδα, Μάλτα, Κύπρο και Ισραήλ, κ. Θάνος Αυγερινός.

«Η διάκριση της British American Tobacco Hellas ως το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα αποδεικνύει ότι η εταιρεία, επενδύοντας διαρκώς στους ανθρώπους της, χτίζει σταθερές βάσεις, πάνω στις οποίες μπορεί να στηρίζεται για να συνεχίσει να εξελίσσεται, να θέτει συνεχώς υψηλότερους στόχους και να συμβάλλει στην ελληνική κοινωνία και οικονομία», αναφέρει από την πλευρά της η Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού για Ελλάδα, Μάλτα, Κύπρο και Ισραήλ, κυρία Greta Autieri.

Κλείσιμο
Nα σημειωθεί ότι το 2018 ήταν μια χρονιά-ορόσημο για την εταιρεία, καθώς επένδυσε σε προϊόντα δυνητικά μειωμένου κινδύνου, όπως το προϊόν θερμαινόμενου καπνού glo και το προϊόν ατμίσματος Vype, ενώ η Ελλάδα επελέγη ως μια από τις πρώτες χώρες παγκοσμίως όπου ο Όμιλος διαθέτει ολόκληρη την γκάμα των Προϊόντων Επόμενης Γενιάς. Παράλληλα, στο πλαίσιο της επένδυσής της στο ανθρώπινο δυναμικό, παρείχε προγράμματα εκπαίδευσης στους υπαλλήλους της, ενώ δημιούργησε το πρώτο Job Center στην Ελλάδα για επανένταξη στην αγορά εργασίας κοινωνικών ομάδων που είναι στο περιθώριο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης