Πτωτικές τάσεις στο χρηματιστήριο του Τόκιο

Tokyo-Stock-Exchange_jpg_1491792500

Πτώση των δεικτών στις συναλλαγές ως τώρα   

Πτωτικές τάσεις επικρατούν στη συνεδρίαση του χρηματιστηρίου στο Τόκιο μέχρι στιγμής, με τους επενδυτές να ρευστοποιούν τα κέρδη τους έπειτα από ένα τριήμερο ράλι και τις μεγαλύτερες ζημίες να τις υφίστανται οι μετοχές εταιρειών με σημαντική έκθεση στην Κίνα, μία ημέρα μετά τη μεγάλη άνοδό τους εξαιτίας των μέτρων τόνωσης της οικονομίας που ανακοίνωσε το Πεκίνο.

Πριν από λίγο, ο δείκτης Nikkei υποχωρούσε κατά 140,97 μονάδες (−0,69%), στις 20.414,32 μονάδες, ενώ νωρίτερα η πτώση του έφθασε ακόμη και το -1%.

Παράλληλα, ο ευρύτερος δείκτης Topix υποχωρούσε κατά 8,06 μονάδες (−0,52%), στις 1.534,66 μονάδες, ενώ η πτώση του έφθασε νωρίτερα το -0,66%.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

18s1dikastirio10-thumb-large

Εκφράζει φόβους ότι, ενόψει των πολλαπλών εκλογικών αναμετρήσεων, «η όξυνση του πολιτικού ανταγωνισμού ενδέχεται να προκαλέσει πλειοδοσία εξαγγελιών με σημαντικό κόστος που μπορεί να διαταράξει τη δημοσιονομική ισορροπία» - Ποιες είναι οι εστίες αβεβαιότητας

4
igb

Η Άδεια για το Ανεξάρτητο Σύστημα Φυσικού Αερίου (ΑΣΦΑ), η οποία αναμένεται να εκδοθεί από την Ελληνική Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2019, αποτελεί το τελευταίο αδειοδοτικό βήμα πριν την έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών του αγωγού