Διαγράφει το Χρηματιστήριο Αθηνών τα παράγωγα της Folli-Follie

Διαγράφει το Χρηματιστήριο Αθηνών τα παράγωγα της Folli-Follie

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Επιτροπής Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών

9af07a6399df30ea395493d6deeeed0d_XL
Τη διαγραφή των παραγώγων επί της Folli Follie αποφάσισε το Χρηματιστήριο Αθηνών, κατόπιν της σημερινής συνεδρίασης της Επιτροπής Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Τη διαγραφή των παραγώγων προϊόντων επί της εισηγμένης Εταιρίας «FOLLI-FOLLIE Α.Ε.Β.Τ.Ε.».

Ειδικότερα, σε συνέχεια της από 12/6/2018 ανακοίνωσης του Χρηματιστηρίου Αθηνών και λαμβάνοντας υπόψη τις αποφάσεις της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σχετικά με την εταιρία FOLLI-FOLLIE Α.Ε.Β.Τ.Ε. καθώς και τις μέχρι σήμερα εξελίξεις με βάση τις οποίες δεν έχουν αρθεί οι λόγοι αναστολής, θα πραγματοποιηθεί διαγραφή των ΣΜΕ επί των μετοχών της FOLLI-FOLLIE την Παρασκευή 21/09/2018 κατ' εφαρμογή της διάταξης του άρθρου 2.6.12 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Συνοπτικά, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες ενέργειες:

Μετά τη λήξη της συνεδρίασης της Παρασκευής 21/09/2018, θα διαγραφούν όλες οι σειρές του ΣΜΕ επί των μετοχών της FOLLI-FOLLIE και οι ανοιχτές θέσεις θα λήξουν αναγκαστικά την ημέρα διαγραφής κατά τρόπο αυτοδίκαιο και ο διακανονισμός θα πραγματοποιηθεί με φυσική παράδοση έναντι καταβολής του τιμήματος, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά εισαγωγής του προϊόντος όπως ορίζονται στην Απόφαση 12 του ΧΑ.

Για τον υπολογισμό των χρηματικών υποχρεώσεων των συμβαλλομένων μερών θα ληφθεί υπόψη η τελευταία δημοσιευμένη τιμή της υποκείμενης αξίας πριν τη διαγραφή του Παραγώγου, ήτοι η τιμή των 4,80€.

Πηγή: Newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης