Ως τις 3 Αυγούστου οι προσφορές για το «Ερρίκος Ντυνάν»

dinan

Οι δεσμευτικές προσφορές δεν αναμένονται πριν από το Σεπτέμβριο και αφού ανοίξουν τα data rooms για τους υποψήφιους επενδυτές

Παράταση δόθηκε από την Τράπεζα Πειραιώς για την υποβολή μη δεσμευτικών προτάσεων από τους ενδιαφερόμενους επενδυτές για την απόκτηση του «Ερρίκος Ντυνάν».

Όπως γράφει η «Καθημερινή» η νέα προθεσμία για την κατάθεση των προσφορών είναι στις 3 Αυγούστου ενώ οι δεσμευτικές προσφορές δεν αναμένονται πριν από το Σεπτέμβριο και αφού ανοίξουν τα data rooms για τους υποψήφιους επενδυτές.

Μέχρι σήμερα το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί για την εξαγορά της εταιρείας «Ημιθέα» (της θυγατρικής δηλαδή που έχει το νοσηλευτήριο) θεωρείται υψηλό καθώς περίπου 23 υποψήφιοι επενδυτές φέρονται να έχουν μπει στη φάση της εκδήλωσης ενδιαφέροντος και να έχουν παραλάβει το ενημερωτικό υπογράφοντας συμβάσεις εμπιστευτικότητας.

Μεταξύ αυτών το CVC Capital, η «Αποστολόπουλος Holdings», μία σειρά ομίλων όπως «Ιασώ», Ευρωκλινική, εταιρείες real estate καθώς και funds όπως το Farallon και Davidson Kempner. 

Διαβάστε περισσότερα στο  www.newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

59a92bbfcd3a182e4919483b

«Ευέλικτες μορφές απασχόλησης και χαμηλοί μισθοί κυριαρχούν στην αγορά εργασίας» αναφέρει ο τομεάρχης της ΝΔ - Έχουμε την καλύτερη επίδοση στις νέες θέσεις από το 2001 αναφέρει το υπουργείο Εργασίας