Η Εθνική Πανγαία αγόρασε το Holiday Inn στη Λευκωσία

HOLIDAY_INN

Το ποσό αγοράς του 100% των μετοχών ανήλθε στα 11,2 εκατομμύρια ευρώ

Στα χέρια της Εθνικής Πανγαία βρίσκεται πλέον και επίσημα το ξενοδοχείο Holiday Inn στη Λευκωσία. Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, ενημερώνει ότι προχώρησε στην απόκτηση του 100% των μετοχών της εταιρείας Lasmane Properties Ltd, ιδιοκτήτριας του ακινήτου στη Λευκωσία το οποίο λειτουργούσε στο παρελθόν υπό την επωνυμία Holiday Inn. Το ποσό αγοράς των μετοχών ανήλθε στα 11,2 εκατομμύρια ευρώ.

Σημειώνεται επίσης ότι το ακίνητο προβλέπεται να ανακατασκευαστεί πλήρως και να λειτουργήσει ως πολυτελές ξενοδοχείο.

Το ξενοδοχείο είναι ένα από τα μεγαλύτερα της Κυπριακής πρωτεύουσας, καθώς διαθέτει 140 δωμάτια. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Λευκωσίας δίπλα στην Πλατεία Ελευθερίας που ανακατασκευάζεται πλήρως και για την επισκευή των δωματίων θα απαιτηθούν περίπου 4,5 εκ ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

symvaseis

Το υπουργείο Οικονομίας δια της αιτιολογικής έκθεσης του νόμου, υποστηρίζει ότι οι αλλαγές κρίθηκαν σκόπιμες, προκειμένου να επιτευχθεί μεγαλύτερη απορρόφηση των κοινοτικών πόρων που απειλούνται από τον εκτροχιασμό των έργων, λόγω των καθυστερήσεων που έχει δημιουργήσει ο νόμος

1
mukonos_ar

Μετά τη Μύκονο, η οποία αποτελεί παραδοσιακά το επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφερόντος από πλευράς των υποψηφίων, ξένων αγοραστών στο χάρτη της πολυτελούς κατοικίας μπαίνουν και οι μικρότεροι νησιωτικοί προορισμοί, ενδεικτικό του μεγάλου ενδιαφέροντος ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της τελευταίας διετίας.

skafoi_ar

Σε νεκροταφεία σκαφών κινδυνεύουν να μετατραπούν χερσαίοι και θαλάσσιοι χώροι όπως μαρίνες, καταφύγια και αγκυροβόλια. Η εγκατάλειψη χρόνο με τον χρόνο ολοένα και περισσότερων, πάσης φύσεως, πολυεστερικών σκαφών που ολοκληρώνουν, για οποιοδήποτε λόγο, τον κύκλο της ζωής τους προκαλεί μεγάλα προβλήματα, χωρίς να υπάρχει μέριμνα για την επίλυσή του.