Η Τράπεζα Πειραιώς απαντά στο «Ιατρικό» για την πώληση του «Υγεία»

ygeia


«Δεν θα επιτρέψουμε τη δυσφήμιση μας και τη διακινδύνευση νομίμων συμφερόντων μας»

Ανακοίνωσε εξέδωσε η Τράπεζα Πειραιώς απαντώντας σε δημοσιεύματα σχετικά με την πώληση του «Υγεία» στο «Ιατρικό Κέντρο».
Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Σε σχέση με πρόσφατες δικαστικές ενέργειες της «Γ. Αποστολόπουλος Εταιρεία Συμμετοχών Α.Ε.», βασικού μετόχου της εταιρείας ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ Ε.Α.Ε.», η οποία στρέφεται εναντίον της Τράπεζας και εναντίον εταιρειών του Ομίλου MIG, με στόχο τη ματαίωση επιχειρηματικών κινήσεων για την πώληση της ιδιωτικής νοσηλευτικής εταιρείας “ΥΓΕΙΑ ΑΕ”, θυγατρικής του Ομίλου MIG, η Τράπεζα Πειραιώς δηλώνει τα εξής: 
Η MIG είναι ανεξάρτητη, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιρεία, με ισχυρή διοίκηση, η οποία αποφασίζει και ενεργεί αυτόνομα, χωρίς έλεγχο ή παρεμβάσεις από την Τράπεζα Πειραιώς. Ως εκ τούτου η Τράπεζα δεν είχε συμμετοχή στη διαδικασία πώλησης του ΥΓΕΙΑ ούτε στη λήψη των σχετικών αποφάσεων ούτε υπέδειξε ποτέ ενδιαφερόμενους αγοραστές. 
Οι ανυπόστατες αιτιάσεις και τα σενάρια συνωμοσίας που περιλαμβάνουν τα δικόγραφα, δεν συντελούν στη διαμόρφωση εικόνας σοβαρού επιχειρηματικού ενδιαφέροντος, ιδίως όταν δεν συνοδεύονται από υψηλότερη δεσμευτική προσφορά με πιστοποίηση ύπαρξης των αναγκαίων κεφαλαίων. 
 Η Τράπεζα δεν προτίθεται να επιτρέψει τη δυσφήμισή της και τη διακινδύνευση των νομίμων συμφερόντων της από μεθοδεύσεις ανταγωνιστών του ΥΓΕΙΑ, οι οποίες κινούνται εκτός της αποδεκτής επιχειρηματικής πρακτικής και ευπρέπειας, και μελετά τις νομικές ενέργειες στις οποίες σύντομα θα προβεί για προάσπιση των επιχειρηματικών της δικαιωμάτων, της καλής της φήμης και του συμφέροντος των μετόχων της».

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Ευάγγελος

Μήπως καλύτερα να εντάξουν τους τραπεζικούς υπαλλήλους στο νόμιμο νομοθετημένο από ροζ-πράσινα-γαλάζια κόμματα της βουλής μηνιαίο ακαθάριστο μισθό των 586 ευρώ ή στο μισθολόγιο υπουργείων-περιφερειών-δήμων, στα πλαίσια της οικονομικής ισότητας αποδοχών των απασχολουμένων πολιτών, μείωσης του λειτουργικού εργασιακού κόστους, εξορθολογισμού των αμοιβών των εργαζομένων???

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης