Χρηματιστήριο Αθηνών: Με άνοδο 0,98% το κλείσιμο

4352785_2

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 770,91 μονάδες  - Προβληματισμός για τον τζίρο

Άνοδος κοντά στο 1% σημείωσε η Αθήνα την τελευταία στιγμή και χάρις το trading στις τραπεζικές μετοχές.

Η αγορά ήταν απογοητευτική για μια ακόμη φορά εξαιτίας των χαμηλών τζίρων ενω στις μη τραπεζικές μετοχές συνεχίζουν τα “κτυπήματα” και μάλιστα υπάρχει κι ένας σχετικός τζίρος.

Μεταξύ των ξένων επενδυτών επικρατεί προβληματισμός καθώς οι τζίροι έχουν μειωθεί και η εικόνα που παρουσιάζει η αγορά εν όψει του Eurogroup, είναι εξόχως προβληματική. Μ άλλα λόγια, η αγορά βρίσκεται προ της λύσης για το χρέος και εμφανίζει συναλλαγές που δεν δίνουν καμία προοπτική.
Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 770,91 μονάδες σημειώνοντας κέρδη 0,98%.

Κέρδη 1,57% για την μετοχή της Εθνικής Τράπεζας στα 0,272 ευρώ. Η μετοχή της Alpha Bank κέρδισε 4,37% στα 1,91 ευρώ. Άνοδος 3,61% για την Τράπεζα Πειραιώς στα 3,046 ευρώ. Κέρδη 3,29% για την μετοχή της Eurobank στα 0,9565 ευρώ.

Άνοδος 2,40% για την Μπέλα στα 13,68 ευρώ. Άνοδος 3,77% για την μετοχή της Βιοχάλκο στα 3,165 ευρώ. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 39,7 εκατ.ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

hfvgw

Βαθαίνει το χάσμα των Ευρωπαίων με την Ιταλία - Περιθώριο δύο εβδομάδων στα κράτη-μέλη να ελέγξουν γραμμή-γραμμή τον ιταλικό προϋπολογισμό - Τυπική έναρξη της διαδικασίας υπερβολικού ελλείμματος εντός του Δεκεμβρίου, εάν η Ρώμη δεν συμμορφωθεί μέσα στους επόμενους έξι μήνες θα επιβληθούν κυρώσεις

2
ytygy_XL

Οι όποιες συζητήσεις για το μέλλον του Αttica Group έχουν παγώσει, προς το παρόν, και αναμένεται να αναθερμανθούν το πρώτο τρίμηνο του 2019. Η MIG μετά την πώληση του «ΥΓΕΙΑ» εισέπραξε 200 εκατομμύρια ευρώ οπότε «δεν υπάρχει βιασύνη» όπως ειπώθηκε στο «business stories».

hg67_XL

Σχεδόν ένα στα δύο ξενοδοχεία στην Ελλάδα κατατάσσεται στην κατηγορία των επιχειρήσεων- «αστεριών», ήτοι στην κατηγορία των διεθνώς αντατωνιστικών ξενοδοχείων, τα οποία όμως συγκεντρώνονται στους κύριους προορισμούς.