ΣΔΟΕ: Deal με ιδιώτη για CD με γιατρούς-φοροφυγάδες

ΣΔΟΕ:  Deal με ιδιώτη για CD με γιατρούς-φοροφυγάδες

Μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν έχει γίνει γνωστό αν ο ιδιώτης έχει ζητήσει αμοιβή από το υπουργείο Οικονομικών ή θα παραδώσει το CD αφιλοκερδώς….

Σε διαπραγματεύσεις με ιδιώτη ο οποίος φέρεται να κατέχει CD που περιέχει ονόματα γιατρών φοροφυγάδων βρίσκεται η ηγεσία του ΣΔΟΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες το CD αυτό, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται ο ιδιώτης, περιέχει τα ονόματα 100 έως 150 ιατρών συγκεκριμένου νοσοκομείου  με τις ημερήσιες αμοιβές τους.

Μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν έχει γίνει γνωστό αν ο ιδιώτης έχει ζητήσει αμοιβή από το υπουργείο Οικονομικών ή θα παραδώσει το CD αφιλοκερδώς.

Το φαινόμενο αυτό της πώλησης στοιχείων που έριέχουν ονόματα φοροφυγάδων είναι πολύ συνηθισμένο στο εξωτερικό και μάλιστα η γερμανική κυβέρνηση πλήρωσε 5 εκατ. ευρώ σε ένα υπάλληλο της τράπεζας του Λιχτενσταϊν για να αγοράσει ένα CD με ονόματα γερμανών πολιτών που κατέθεταν κρυφά εισοδήματα στην συγκεκριμένη τράπεζα.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

AATON

 Νομίζω πως η πρώην Ελλάδα, το σημερινό Μπαχαλιστάν δηλ., είναι η γεννέτειρα του Ρουφιανέματος, και της προδοσίας, καθώς και μήτηρ των απανταχού της γής, ρουφιάνων και προδοτών. Θα μου πεί ίσως κάποιος, αυτό το ξέρουμε. ΟΚ. Αφού τα ξέρεις όλα, μπορείς να μου δείξεις "έναν καλό" σε παρακαλώ, να μην παιδεύομαι στα σκοτάδια; Τα έχω πεί τόσες φορές πάντως.. που μάλλιασε η γλώσσα μου.

helios

Τώρα θα δημιουργηθεί η κοινωνία των ρουφιάνων; Που ζείτε; Ανέκαθεν έτσι ήτανε. Και επιπλέον, ο φοροφυγάς δέν είναι "απόβρασμα της κοινωνίας";

kamaraki

 ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΘΑ "ΠΟΥΛΑΝΕ CD" ΜΕ "ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ".............ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ!!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

energean

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης σήμερα ότι η μετοχή αναμένεται να συμπεριληφθεί στους δείκτες TA-Oil & Gas και TA-90 που απαρτίζεται από τις μετοχές των μεγαλύτερων σε κεφαλαιοποίηση εταιρειών που έχουν εισαχθεί στο Χρηματιστήριο του Τελ Αβίβ και δεν έχουν συμπεριληφθεί στον δείκτη TA-35 Index

erikos-ntinan

Κατά πληροφορίες, στην κούρσα για την απόκτηση του νοσοκομείου συνεχίζει το ίδρυμα Ωνάση, που φέρεται και ο επικρατέστερος επενδυτής - Δεν υπέβαλαν τελικά δεσμευτικές προσφορές τα δύο ξένα fund που είχαν δείξει ενδιαφέρον

erga

Μεγάλες ανατροπές φέρνει η αδυναμία του ομίλου Καλογρίτσα να ανταποκριθεί στις εργολαβίες του Πάτρα-Πύργος που έχει μειοδοτήσει, φέρνοντας στο προσκήνιο προσφορές αλλά και εταιρείες που ήταν δεύτερες ή ακόμη και τέταρτες κατά τη διαγωνιστική διαδικασία!

daneistes_arthro

Διήμερη επίσκεψη τεχνικών κλιμακίων στη χώρα μας την ερχόμενη εβδομάδα, για να φιλτράρουν από κοντά την πορεία εκτέλεσης του φετινού προϋπολογισμού και τις κυβερνητικές προβλέψεις για το 2019 – Συνεχίζεται το παζάρι για συντάξεις και αντίμετρα