ΣΔΟΕ: Deal με ιδιώτη για CD με γιατρούς-φοροφυγάδες

ΣΔΟΕ:  Deal με ιδιώτη για CD με γιατρούς-φοροφυγάδες

Μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν έχει γίνει γνωστό αν ο ιδιώτης έχει ζητήσει αμοιβή από το υπουργείο Οικονομικών ή θα παραδώσει το CD αφιλοκερδώς….

Σε διαπραγματεύσεις με ιδιώτη ο οποίος φέρεται να κατέχει CD που περιέχει ονόματα γιατρών φοροφυγάδων βρίσκεται η ηγεσία του ΣΔΟΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες το CD αυτό, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται ο ιδιώτης, περιέχει τα ονόματα 100 έως 150 ιατρών συγκεκριμένου νοσοκομείου  με τις ημερήσιες αμοιβές τους.

Μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν έχει γίνει γνωστό αν ο ιδιώτης έχει ζητήσει αμοιβή από το υπουργείο Οικονομικών ή θα παραδώσει το CD αφιλοκερδώς.

Το φαινόμενο αυτό της πώλησης στοιχείων που έριέχουν ονόματα φοροφυγάδων είναι πολύ συνηθισμένο στο εξωτερικό και μάλιστα η γερμανική κυβέρνηση πλήρωσε 5 εκατ. ευρώ σε ένα υπάλληλο της τράπεζας του Λιχτενσταϊν για να αγοράσει ένα CD με ονόματα γερμανών πολιτών που κατέθεταν κρυφά εισοδήματα στην συγκεκριμένη τράπεζα.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

AATON

 Νομίζω πως η πρώην Ελλάδα, το σημερινό Μπαχαλιστάν δηλ., είναι η γεννέτειρα του Ρουφιανέματος, και της προδοσίας, καθώς και μήτηρ των απανταχού της γής, ρουφιάνων και προδοτών. Θα μου πεί ίσως κάποιος, αυτό το ξέρουμε. ΟΚ. Αφού τα ξέρεις όλα, μπορείς να μου δείξεις "έναν καλό" σε παρακαλώ, να μην παιδεύομαι στα σκοτάδια; Τα έχω πεί τόσες φορές πάντως.. που μάλλιασε η γλώσσα μου.

helios

Τώρα θα δημιουργηθεί η κοινωνία των ρουφιάνων; Που ζείτε; Ανέκαθεν έτσι ήτανε. Και επιπλέον, ο φοροφυγάς δέν είναι "απόβρασμα της κοινωνίας";

kamaraki

 ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΘΑ "ΠΟΥΛΑΝΕ CD" ΜΕ "ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ".............ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ!!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

pr10_3

Πέρασε ένας αιώνας από τότε που οι πρόγονοι των δημιουργών της Goutis Estate φύτεψαν τις πρώτες ελιές στην ιστορική γη της Ολυμπίας, εκεί που γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και μεγάλωσε η ιστορία της ανθρωπότητας

4715016__1_

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο σε εκτενή ανάλυσή του για την απόδοση των ελληνικών ομολόγων, αναφέρει ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και η διαφαινόμενη νίκη της ΝΔ στις εθνικές εκλογές ωθούν τις αποδόσεις των 10ετών ομολόγων κάτω από το 3% για πρώτη φορά

11
dei_main

Η διοίκηση της εταιρείας έβγαλε ανακοίνωση μετά το κλείσιμο του Χρηματιστηρίου - Κατέρρευσε η μετοχή της εταιρείας με πτώση 17,32% -  Με καθαρές ζημιές ύψους 254 εκατ. ευρώ και αρνητικό αποτέλεσμα 80 εκατ. ευρώ κλείνει το α' τρίμηνο ακολουθώντας τις ζημιές κοντά 1 δισ. ευρώ  του 2018