ΣΔΟΕ: Deal με ιδιώτη για CD με γιατρούς-φοροφυγάδες

ΣΔΟΕ:  Deal με ιδιώτη για CD με γιατρούς-φοροφυγάδες

Μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν έχει γίνει γνωστό αν ο ιδιώτης έχει ζητήσει αμοιβή από το υπουργείο Οικονομικών ή θα παραδώσει το CD αφιλοκερδώς….

Σε διαπραγματεύσεις με ιδιώτη ο οποίος φέρεται να κατέχει CD που περιέχει ονόματα γιατρών φοροφυγάδων βρίσκεται η ηγεσία του ΣΔΟΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες το CD αυτό, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται ο ιδιώτης, περιέχει τα ονόματα 100 έως 150 ιατρών συγκεκριμένου νοσοκομείου  με τις ημερήσιες αμοιβές τους.

Μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν έχει γίνει γνωστό αν ο ιδιώτης έχει ζητήσει αμοιβή από το υπουργείο Οικονομικών ή θα παραδώσει το CD αφιλοκερδώς.

Το φαινόμενο αυτό της πώλησης στοιχείων που έριέχουν ονόματα φοροφυγάδων είναι πολύ συνηθισμένο στο εξωτερικό και μάλιστα η γερμανική κυβέρνηση πλήρωσε 5 εκατ. ευρώ σε ένα υπάλληλο της τράπεζας του Λιχτενσταϊν για να αγοράσει ένα CD με ονόματα γερμανών πολιτών που κατέθεταν κρυφά εισοδήματα στην συγκεκριμένη τράπεζα.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

AATON

 Νομίζω πως η πρώην Ελλάδα, το σημερινό Μπαχαλιστάν δηλ., είναι η γεννέτειρα του Ρουφιανέματος, και της προδοσίας, καθώς και μήτηρ των απανταχού της γής, ρουφιάνων και προδοτών. Θα μου πεί ίσως κάποιος, αυτό το ξέρουμε. ΟΚ. Αφού τα ξέρεις όλα, μπορείς να μου δείξεις "έναν καλό" σε παρακαλώ, να μην παιδεύομαι στα σκοτάδια; Τα έχω πεί τόσες φορές πάντως.. που μάλλιασε η γλώσσα μου.

helios

Τώρα θα δημιουργηθεί η κοινωνία των ρουφιάνων; Που ζείτε; Ανέκαθεν έτσι ήτανε. Και επιπλέον, ο φοροφυγάς δέν είναι "απόβρασμα της κοινωνίας";

kamaraki

 ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΘΑ "ΠΟΥΛΑΝΕ CD" ΜΕ "ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ".............ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ!!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

koutsolioutsos-folie

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος και η σύζυγός του, Αικατερίνη, πρόκειται να επιστρέψουν στην Ελλάδα, ύστερα απο πιέσεις των νομικών τους, προκειμένου να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή

8
pier-moscovici

Αναφορικά με τον προϋπολογισμό της Ιταλίας, ο Ευρωπαίος Επίτροπος δήλωσε σήμερα ότι οι συνομιλίες με την Ιταλία προχωρούν καλά αλλά μένει ακόμη δουλειά να γίνει

trapezi_christmann

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ερευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών, οι τιμές των προϊόντων στα μεγάλα σουπερμάρκετ το 2018 είναι αμετάβλητες κατά μέσο όρο με το 2017, ενώ βρίσκονται στα ίδια επίπεδα με το 2014 - Μικρή αύξηση στην τιμή της νωπής γαλοπούλας, μείωση στο χοιρινό 

seaways

Έντονη «ακτοπλοϊκή παραφιλολογία» προκάλεσε τις τελευταίες ημέρες η απόφαση της Fortress Investnment Group να μετατρέψει σε μετοχές της Attica Group που αντιστοιχούν στο 28,6%, το ανταλλάξιμο ομολογιακό δάνειο που είχε χορηγήσει στη Blue Star Ferries.