Με Fosun και Gongbao ξεκινά διαπραγματεύσεις η ΕΤΕ για την Εθνική Ασφαλιστική

eun

Με στόχο να αναδειχθεί ο προτιμητέος επενδυτής για την πώληση του 75% της Εθνικής Ασφαλιστικής - Το πρόγραμμα εθελουσίας αφορά έως και 500 υπαλλήλους

Επανεκκίνηση των διαπραγματεύσεων με τις κινεζικές Fosun και Gongbao, με στόχο να αναδειχθεί ο προτιμητέος επενδυτής για την πώληση του 75% της Εθνικής Ασφαλιστικής, αποφάσισε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής τράπεζας, δίνοντας παράλληλα το «πράσινο φως» για το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου.

Τα δύο αυτά θέματα ήταν και το αντικείμενο της συνάντησης που πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή η διοίκηση της ΕΤΕ με τη διοίκηση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, κατά τη διάρκεια της οποίας έλαβε το πράσινο φως για το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο κινεζικές εταιρείες είχαν περάσει στον τελικό γύρο την άνοιξη του 2017, με τη Fosun να βρίσκεται ήδη σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων.

Το πρόγραμμα εθελουσίας αφορά έως και 500 υπαλλήλους και οι όροι του αναμένονται αντίστοιχοι με αυτούς του προηγούμενου προγράμματος εθελουσίας που είχε υλοποιήσει η τράπεζα στα τέλη του 2016.

Πηγή: newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Βενεζουελάνος

Γνωστός ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΟΣ Βενεζουελάνος, προσφέρει για την εταιρεία (ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ), το ποσό των εκατό (100) ευρώ !! Και πολλά είναι ... σου λέει ...!!

GS

Η μόνη ρεαλιστική προσέγγιση - βέβαια είχαν βγει νωρίς το πρωι παπαγαλάκια που μίλαγαν για απόφαση για νέο διαγωνισμό προκειμένου να έλθουν νέοι ενδιαφερόμενοι (και να 'κερδίσουμε' και 12-18 μήνες μπας και ακυρωθεί τελείως...), αλλά η πραγματικότητα είναι οτι μόνο αυτές οι δύο εταιρείες ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο μαγαζί (οι 'στρατιές επενδυτών' για τα 'χρυσαφικά' και 'ασημικά' που 'ξεπουλάμε' ακόμη να φανούν...). Περιμένετε την πώληση των μονάδων της ΔΕΗ, εκεί να δείτε κλάμα...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

c006d2271e0a7117710051c23aad7361_XL

Σοφέρ με λιμουζίνα που περιμένει να σε πάει στην ειδική πύλη 12 για VIP του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών. Ενα υπερσύγχρονο ιδιωτικό jet με ανέσεις και υπηρεσίες που μόνο σε ταινίες έχουμε δει, έτοιμο να σε πάει σε όποιο μέρος του κόσμου επιθυμείς.

8db80d17d4e06e009ac612f2f3bc3e7e_XL

Εγκλωβισμένη σε χαμηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, που φέτος δεν θα ξεπεράσουν το 1,9% και την επόμενη τετραετία θα κινηθούν στα ίδια επίπεδα, ή στην καλύτερη περίπτωση θα φτάσουν έως το 2,5%, θα παραμείνει η ελληνική οικονομία, εάν δεν υπάρξουν δραστικές παρεμβάσεις βελτίωσης του επενδυτικού περιβάλλοντος, σύμφωνα με την τελευταία ανάλυση του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών, την οποία παρουσιάζει σήμερα το «business stories».

9f32bc35bc1c03d4563c9be9360aee87_XL

Την απόφασή του να μην προχωρήσει ο διαγωνισμός για το Ελευσίνα Θήβα Υλίκη, που βρίσκεται ψηλά στον προγραμματισμό των έργων υποδομής της ΝΔ, εξήγησε τις προηγούμενες μέρες στην βουλή, ο υπουργός Υποδομών Χρίστος Σπίρτζης.

9
7ba208085cf37c903c3ccfb8798d7936_XL

Η αιμορραγία που προκαλεί το παρεμπόριο τόσο στη νόμιμη αγορά όσο και στα κρατικά ταμεία, σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), εξακολουθεί να είναι τεράστια. 

4