Με Fosun και Gongbao ξεκινά διαπραγματεύσεις η ΕΤΕ για την Εθνική Ασφαλιστική

Με Fosun και Gongbao ξεκινά διαπραγματεύσεις η ΕΤΕ για την Εθνική Ασφαλιστική

Με στόχο να αναδειχθεί ο προτιμητέος επενδυτής για την πώληση του 75% της Εθνικής Ασφαλιστικής - Το πρόγραμμα εθελουσίας αφορά έως και 500 υπαλλήλους

eun
Επανεκκίνηση των διαπραγματεύσεων με τις κινεζικές Fosun και Gongbao, με στόχο να αναδειχθεί ο προτιμητέος επενδυτής για την πώληση του 75% της Εθνικής Ασφαλιστικής, αποφάσισε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής τράπεζας, δίνοντας παράλληλα το «πράσινο φως» για το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου.

Τα δύο αυτά θέματα ήταν και το αντικείμενο της συνάντησης που πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή η διοίκηση της ΕΤΕ με τη διοίκηση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, κατά τη διάρκεια της οποίας έλαβε το πράσινο φως για το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο κινεζικές εταιρείες είχαν περάσει στον τελικό γύρο την άνοιξη του 2017, με τη Fosun να βρίσκεται ήδη σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων.

Το πρόγραμμα εθελουσίας αφορά έως και 500 υπαλλήλους και οι όροι του αναμένονται αντίστοιχοι με αυτούς του προηγούμενου προγράμματος εθελουσίας που είχε υλοποιήσει η τράπεζα στα τέλη του 2016.

Πηγή:
Κλείσιμο
newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης