Το απίστευτο γκολ του Ρονάλντο στέλνει τη μετοχή της Γιουβέντους σε χαμηλά 8 μηνών

Το απίστευτο γκολ του Ρονάλντο στέλνει τη μετοχή της Γιουβέντους σε χαμηλά 8 μηνών

Στα 633 εκατ. ευρώ η Κεφαλαιοποίηση της ομάδας που ελέγχει η οικογένεια Ανιέλι

rosns
Σημαντικές απώλειες καταγράφουν οι μετοχές της Juventus Football Club SpA στο Χρηματιστήριο του Μιλάνο, που υποχωρούν σε χαμηλά οκτώ μηνών, έπειτα απ' την βαριά ήττα με 3-0 χθες απ' τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Τορίνο στον πρώτο αγώνα για τα προημιτελικά του Champions League. Σε έναν αγώνα μάλιστα όπου ο Κριστιάνο Ρονάλντο σημείωσε ένα εντυπωσιακό γκολ.

Η μετοχή της ομάδας, που ελέγχεται απ' την οικογένεια Ανιέλι, έφθασε να υποχωρεί 7,9% στα χαμηλότερα επίπεδα απ' τον Αύγουστο του 2017. Η κεφαλαιοποίηση της διαμορφώνεται στα 633 εκατ. ευρώ. Η μετοχή καταγράφει απώλειες 18% απ' την αρχή της χρονιάς και είναι η χειρότερη σε επίδοση μεταξύ των 22 μετοχών που παρακολουθεί ο δείκτης STOXX Europe Football.
Κλείσιμο
800x-1

Η Juventus έχει περιορισμένες πιθανότητες στον επαναληπτικό αγώνα να προκριθεί στα ημιτελικά και να λάβει ένα μπόνους τουλάχιστον 7,5 εκατ. ευρώ απ' την UEFA.

Το Champions League φέτος θα έχει συνολικά έσοδα 1,27 δισ ευρώ που θα τα μοιράσει στις ομάδες που συμμετέχουν. Η οικογένεια Ανιέλι, ιδιοκτήτρια της Juventus για πάνω από 90 χρόνια, ελέγχει επίσης τη Ferrari NV και τη Fiat Chrysler Automobiles N.V.

Η εταιρεία συμμετοχών της οικογένειας, Exor NV, κατέχει το 64% της Juventus. Ο Αντρέα Ανιέλι, εξάδελφος του διευθύνοντος συμβούλου της Exor, Τζον Ελκάν, είναι Πρόεδρος της ομάδας απ' το 2010.

Πηγή: www.newmoney.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης