Χρηματιστήριο Αθηνών: Έκλεισε με πτώση - 0,68%

Χρηματιστήριο Αθηνών: Έκλεισε με πτώση - 0,68%

Ο Γενικός Δείκτης κρατήθηκε λίγο πάνω από τις 800 μονάδες

Τον πανικό στους επενδυτές των τραπεζών επιδιώκουν να αυξήσουν τα funds καθώς συνεχίζουν τις ανοικτές πωλήσεις, κυρίως προς την Τράπεζα Πειραιώς, αλλά και στις υπόλοιπες τράπεζες. 

Την ερχόμενη εβδομάδα  στις αγορές δεν θα έχουμε 2 συνεχόμενες συνεδριάσεις –  ( Παρασκευή και Δευτέρα ) λόγω του Πάσχα των καθολικών. Τα βρετανικά funds λοιπόν, θέλουν να εκμεταλλευθούν την περίσταση και να πιέσουν τις τραπεζικές μετοχές σε μια περίοδο, όπου αρκετοί ξένοι θα βρίσκονται σε διακοπές.

Όμως, η Τράπεζα Πειραιώς θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα της, την ερχόμενη Τετάρτη και όπως έδειξε και η ανακοίνωση για τα λογιστικά πρότυπα, θα καταγράφεται μεγάλη πρόοδος, ως προς την μείωση των “κόκκινων” δανείων.  Η αγορά έκλεισε με απώλειες 0,68% και τον Γενικό Δείκτη στις 800.10 μονάδες.

Η μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς έκλεισε αρνητικά  -για 7η συνεχή συνεδρίαση- στα 2,71 ευρώ με πτώση 8,45%.  Αμετάβλητη έκλεισε η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας στα  0,27 ευρώ. Πτώση  0,82% για την Eurobank στα 0,726 ευρώ. Με πτώση 0,83% έκλεισε η Alpha bank στα 1,80 ευρώ. Οι συναλλαγές ανήλθαν στα 94 εκατ. ευρώ κε των οποίων τα 14,1 εκατ. ευρώ ήταν μια εκποίηση μετοχών της Motor oil, ενω άλλα 23 εκατ. ευρώ ήταν πακέτα στις μετοχές  της Εθνικής, Eurobank, ΟΤΕ.    

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

dasikoi_xartes

Άρον-άρον τρέχει να νομοθετήσει το υπουργείο Περιβάλλοντος για να αντιμετωπιστεί ο γόρδιος δεσμός των δασικών χαρτών στο νησιωτικό χώρο. Η μεγάλη μεταρρύθμιση που προχωρεί με εντατικούς ρυθμούς καθώς έχει αναρτηθεί το 52% της χώρας, αρχίζει να αποκαλύπτει και την άλλη πλευρά του …φεγγαριού. 

porto_helio

Ήταν ένα από τα σημαντικά ξενοδοχειακά deals της περασμένης χρονιάς με δεδομένα και τα ηχηρά ονόματα αγοραστών και πρώην ιδιοκτητών, ενώ τώρα έκλεισε μία νέα συμφωνία, αυτή τη φορά για το management του ξενοδοχείου.

clerks_xrrwma

Το αν η απόφαση για τους εν ενεργεία εργαζόμενους στο Δημόσιο θα ισχύει αναδρομικά θα κριθεί από τη δίκη που θα γίνει στην Ολομέλεια του ΣτΕ την 1η Φεβρουαρίου 2019 - Πώς επηρεάζονται οι συνταξιούχοι 

2
troika_xrwma

Οι καθυστερήσεις σε ιδιωτικοποιήσεις, ληξιπρόθεσμα, Γενικούς Γραμματείς – Η ανησυχία για δικαστικές αποφάσεις και κατώτατο μισθό – Στα μαλακά θα πέσει η κυβέρνηση, για να διευκολυνθεί η έξοδος στις αγορές

4cabae98b97dc34a5fde1c05e7020114_XL

«Παγωμάρα» από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ - Αναμένεται ισχνή οικονομική ανάπτυξη και φταίει... η Ευρώπη - Απαισιόδοξοι οι CEOs - Διχασμένος ο πλανήτης: Χαρούμενοι οι Κινέζοι, οι Ευρωπαίοι τα βλέπουν «μαύρα» - Ντεμπούτο για τη νέα εκλεκτή του ΔΝΤ