Ο Τραμπ προαναγγέλλει συζήτηση ΗΠΑ-ΕΕ για την εξάλειψη των τελωνειακών δασμών

Ο Τραμπ προαναγγέλλει συζήτηση ΗΠΑ-ΕΕ για την εξάλειψη των τελωνειακών δασμών

Προαναγγελία συζήτησης λίγο μετά την απόφασή του να επιβάλλει δασμούς στο αλουμίνιο και το χάλυβα – Τι έγραψε ο αμερικανός πρόεδρος

Τη διεξαγωγή συζήτησης με εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το ζήτημα των δασμών προανήγγειλε ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, με νέο μήνυμά του στο twitter. 

Ο Τραμπ υποστήριξε ότι ο υπουργός Εμπορίου, Γουίλμπουρ Ρος θα συζητήσει με εκπροσώπους της ΕΕ για την εξάλειψη των τελωνειακών εμποδίων και δασμών που χρησιμοποιεί η ΕΕ εναντίον των ΗΠΑ. 

«Ο υπουργός Εμπορίου Γουίλμπουρ Ρος θα συζητήσει με εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τον περιορισμό των μεγάλων τελωνειακών δασμών και εμποδίων που χρησιμοποιούν εναντίον των ΗΠΑ. Δεν είναι δίκαιο για τη γεωργία και το βιομηχανικό τομέα μας» έγραψε χαρακτηριστικά. 


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

oures

Για πρώτη φορά στο φως τα πλήρη στοιχεία, μετά την αποκάλυψη του ΘΕΜΑτος και του newmoney.gr - «Πανωτόκια» 80,7 δισεκατομμύρια ευρώ στα «επίσημα» 101,5 δισ. χρέη στην εφορία - 3,8 εκατομμύρια νοικοκυριά και επιχειρήσεις χρωστούν … ολόκληρο το ΑΕΠ της χώρας