Μίχαλος: Διέξοδο στο διαδίκτυο για τα μικρά εξειδικευμένα καταστήματα

Μίχαλος: Διέξοδο στο διαδίκτυο για τα μικρά εξειδικευμένα καταστήματα

Το ίντερνετ αποτελεί το «κλειδί» για την ενδυνάμωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, τόνισε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Αθήνας 

To διαδίκτυο, αποτελεί σήμερα το κλειδί για την ενδυνάμωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, βοηθώντας στην υπέρβαση σημαντικών εμποδίων και ανοίγοντας νέους δρόμους εξωστρέφειας και διεθνοποίησης.

Αυτό υπογράμμισε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του Εμπορικού κα Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας, Κωνσταντίνος Μίχαλος, σε σημερινή εσπερίδα στο επιμελητήριο με τίτλο: «Google Export Tools: Εξαγωγές με τα Εργαλεία του Διαδικτύου».

Στόχος της εκδήλωσής είναι να ενημερωθούν οι επιχειρήσεις για τα εργαλεία εξωστρέφειας που παρέχονται μέσω της Google.

Όπως ανέφερε ο κ. Μίχαλος, χάρις στο διαδίκτυο, πλέον η μικρή επιχείρηση δεν σημαίνει απαραίτητα και τοπικής εμβέλειας επιχείρηση.

«Δεν είναι τυχαίο, ότι τα μικρά εξειδικευμένα καταστήματα που πλέον εκλείπουν από τους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους, κάνουν την παρουσία τους όλο και εντονότερη στο διαδίκτυο. Στην Ελλάδα, υπάρχει σήμερα ένα σπουδαίο δυναμικό μικρομεσαίων επιχειρήσεων στον κλάδο των τροφίμων. Επιχειρήσεις που παράγουν εξαιρετικής ποιότητας τυποποιημένα τρόφιμα και ποτά, με προδιαγραφές επιτυχίας ακόμα και στις πιο δύσκολες αγορές» σημείωσε ο ίδιος προσθέτοντας ότι το διαδίκτυο παρέχει στις επιχειρήσεις, πέρα από τη δυνατότητα του ηλεκτρονικού εμπορίου, και ένα ολόκληρο οπλοστάσιο εργαλείων μάρκετινγκ και επικοινωνίας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ypen-plaka

«Πάγια θέση του Ελληνικού Δημοσίου, ότι η ανάπτυξη των Μεταλλείων Κασσάνδρας είναι, σύμφωνα με τους όρους της Σύμβασης, μια ενιαία επένδυση» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση

3