Σημαντική άνοδος στην τιμή του αργού πετρελαίου

Σημαντική άνοδος στην τιμή του αργού πετρελαίου

Στο συν 1,9% για το προθεσμιακό συμβόλαιο του Brent το οποίο έφθασε στα 65,56 δολάρια το βαρέλι, ενώ 2,2% ενισχύθηκε το αμερικανικό αργό (WTI)  με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί στα 62,57 δολάρια το βαρέλι

Άνοδος για τιμές των αργού τη Δευτέρα παράλληλα με την ανοδική πορεία της Wall, λόγω προβλέψεων για ισχυρή αύξηση της ζήτησης πετρελαίου και των ανησυχιών για το αν ο ΟΠΕΚ  θα μπορέσει να αυξήσει την ικανότητα του για παραγωγή.

Άνοδος 1,9% για το προθεσμιακό συμβόλαιο του Brent το οποίο έφθασε στα 65,56 δολάρια το βαρέλι, ενώ 2,2% ενισχύθηκε το αμερικανικό αργό (WTI)  με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί στα 62,57 δολάρια το βαρέλι.

Σύμφωνα με τη Διεθνή Υπηρεσία Ενέργειας (ΙΕΑ) η παγκόσμια ζήτηση πετρελαίου θα αυξηθεί κατά 1,1% σε ετήσια βάση έως και το 2023, ενώ εκτίμησε ότι ο ΟΠΕΚ θα αποτύχει να αυξήσει την παραγωγή του.

Πηγή: www.newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

moscovici_syskepsi

Ο Επίτροπος Οικονομικών κάλεσε την κυβέρνηση να παραμείνει στο μεταρρυθμιστικό μονοπάτι και να είναι συνετή στην εφαρμογή κοινωνικών μέτρων – Τόνισε ότι η αξιολόγηση είναι σημαντική, ώστε να επιστραφούν 750 εκατ. ευρώ από τα κέρδη των ελληνικών ομολόγων