Απεβίωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά

Απεβίωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο Boulos Hankach απεβίωσε στην πατρίδα του, το Λίβανο, την 11η Φεβρουαρίου 2018 παρουσία της οικογενείας του

Το θάνατο του Προέδρου του ΔΣ και διευθύνοντος συμβούλου της ανακοίνωσε η Ελληνικά Ναυπηγεία Α.Ε. (ΕΝΑΕ). 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο Boulos Hankach απεβίωσε στην πατρίδα του, το Λίβανο, την 11η Φεβρουαρίου 2018 παρουσία της οικογενείας του. 

Ο ίδιος είχε ενταχθεί στο στελεχιακό δυναμικό του Ομίλου Privinvest πριν από τουλάχιστον τριάντα χρόνια και εξελίχθηκε σε ένα από τα ανώτατα διευθυντικά στελέχη και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου.

Κατά τη διάρκεια αυτών των τριάντα και πλέον ετών, ο Boulos Hankach συνέβαλε τα μέγιστα στην ανάδειξη της Privinvest ως έναν από τους μεγαλύτερους ναυπηγικούς ομίλους παγκοσμίως με εξαγωγική δραστηριότητα σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Ειδικότερα, ο Boulos Hankach κατά τη μακρά και επιτυχημένη σταδιοδρομία του στην κεντρική διοίκηση της Privinvest διαδραμάτισε κύριο ρόλο στην ανάπτυξη του Ομίλου και τις μεγάλες εξαγωγικές επιτυχίες του στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

Κατείχε τη θέση του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Constructions Mecaniques de Normandie (CMN) και του Γενικού Διευθυντή των Abu Dhabi Mar και Privinvest Shipbuilding.

Διαβάστε περισσότερα στο www.newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Νίκος

πήρε το μπούλο ο BOULOS

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

pangaia

Τις επόμενες κινήσεις της μετά το «πάγωμα», την περασμένη εβδομάδα, της διαδικασίας προσφοράς ομολογιών ονομαστικού κεφαλαίου μέχρι και 400 εκατ. ευρώ σχεδιάζει η Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ, έχοντας βάλει στο τραπέζι των συζητήσεων δύο διαφορετικές εναλλακτικές.

elta_dei

Εάν τα ελληνικά ταχυδρομεία απολέσουν υπό το βάρος του σκανδάλου, την δυνατότητα είσπραξης που τους έχει εκχωρηθεί ως πιστοποιημένο ίδρυμα, τότε αυτομάτως απειλούνται με αφαίρεση ενός σημαντικού ετήσιου εσόδου

crisis-new-sim

Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση δεσμεύεται για έσοδα 2,65 δισ. από το φόρο ακινήτων, προβλέπει αφαίμαξη έως 7 δισ. μέχρι το 2020 - Από το 2025 το κράτος θα εγγυάται μόνο τα 384 ευρώ της σύνταξης - Συντηρητική η πρόβλεψη για αύξηση του κατώτατου μισθού

18
1111_0

Τα  πλεονάσματα ύψους 3,1% του ΑΕΠ θα πρέπει να θεωρούνται -και μακροπρόθεσμα- εύλογα, επομένως «δεν είναι επιτακτικώς απαραίτητο να ληφθούν σύντομα πρόσθετα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους»