Κίνα: Περίπου 21,6 εκατ. εταιρίες ιδρύθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια

Κίνα: Περίπου 21,6 εκατ. εταιρίες ιδρύθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια

Η εισαγωγή των νέων πολιτικών για την επιχειρηματική καινοτομία έγινε το 2014, με την δημιουργία 4.200 νέων επιχειρήσεων για την εξυπηρέτηση των αναγκών υλοποίησης νέων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών με αρχικά κεφάλαια 870 εκατομμυρίων δολαρίων

Περίπου 21,6 εκατομμύρια εταιρίες εγγράφηκαν στα μητρώα ίδρυσης επιχειρήσεων της Κίνας, την τελευταία πενταετία, με δεδομένη την εφαρμογή των πρωτοβουλιών του Πεκίνου για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας.

Η εισαγωγή των νέων πολιτικών για την επιχειρηματική καινοτομία έγινε το 2014, με την δημιουργία 4.200 νέων επιχειρήσεων για την εξυπηρέτηση των αναγκών υλοποίησης νέων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών με αρχικά κεφάλαια 870 εκατομμυρίων δολαρίων.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

The

Ένα μεγάλο σε μέγεθος καλυβιωτικο αλλά κινεζικης προέλευσης κυκλοφορεί και δεν δροσιζει την παγκόσμια οικονομία... Τι είναι? Ο Τραμπ αντιστέκεται με τον ελον μασκ...

Στην Κίνα σήμερα, συνυπάρχουν

Αισιοδοξία, προοπτικές οικονομίας και χώρα που σέβεται, βοηθά και στηρίζει την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα. Οι κοπρίτες του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει κατεπειγόντως να σταλούν στην Κίνα για μερικά χρόνια, πρώτον πρέπει να στείλουμε τον Μαδουρικό Αλέξη Τσίπρα.

🇬🇷Epwnvmus🇺🇸

Απίστευτο μέγεθος οικονομίας!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης