Οι εργαζόμενοι στηρίζουν τους τευτλοπαραγωγούς και δηλώνουν: «Δυστυχώς, η ΕΒΖ τελειώνει»

Οι εργαζόμενοι στηρίζουν τους τευτλοπαραγωγούς και δηλώνουν: «Δυστυχώς, η ΕΒΖ τελειώνει»

«Οι καλλιεργητές μέχρι και σήμερα είναι απλήρωτοι -Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν ελάχιστες καλλιεργούμενες εκτάσεις» προειδοποιούν οι εργαζόμενοι - Έστειλαν επιστολή στον Τσίπρα και ζητούν να μάθουν τον κυβερνητικό σχεδιασμό για το αύριο της εταιρείας

Οι εργαζόμενοι στηρίζουν τους τευτλοπαραγωγούς και δηλώνουν: «Δυστυχώς, η ΕΒΖ τελειώνει»
Πληροφορίες για το τι σκοπεύει να πράξει η κυβέρνηση σε ό,τι αφορά το μέλλον της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ) ζητούν με επιστολή τους προς τον πρωθυπουργό οι εργαζόμενοι στην εταιρεία, υπενθυμίζοντας τις κυβερνητικές εξαγγελίες περί πραγματοποίησης όλων των απαιτούμενων ενεργειών, ώστε η βιομηχανία να κρατηθεί ζωντανή και να ενισχυθεί η λειτουργία της.

"Δυστυχώς, η ΕΒΖ τελειώνει. Οι καλλιεργητές μέχρι και σήμερα είναι απλήρωτοι. Αυτό συνεπάγεται ότι τη χρονιά που διανύουμε θα υπάρξουν ελάχιστες καλλιεργούμενες εκτάσεις, με συνέπεια την ελάχιστη παραγωγή ζάχαρης" επισημαίνεται -μεταξύ άλλων- στην επιστολή, σύμφωνα με την οποία "αυτά που προκύπτουν από τα συμφραζόμενα της διοίκησης είναι ότι οδηγούμαστε στη λειτουργία ενός εργοστασίου ή και κανενός, με ελάχιστη έως μηδενική παραγωγή ζάχαρης".

Στο μεταξύ, τη στήριξή τους στους 2.500 τευτλοπαραγωγούς που προμηθεύουν με τεύτλα την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης ΑΕ και παραμένουν απλήρωτοι για την ποσότητα που παρέδωσαν το 2017, εκφράζουν οι εργαζόμενοι της ΕΒΖ, όπως επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας τους, Χριστόδουλος Βαρκάκης. "Είμαστε στο πλευρό τους. Θα τους στηρίξουμε σε όποια κίνηση αποφασίσουν να κάνουν προκειμένου να πάρουν τα οφειλόμενά τους από την Βιομηχανία, συνολικού ύψους 10,2 εκατ. ευρώ" υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρκάκης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης