Νέα επιχειρηματική μονάδα για εξειδικευμένες υπηρεσίες σε θέματα ενέργειας

 Νέα επιχειρηματική μονάδα για εξειδικευμένες υπηρεσίες σε θέματα ενέργειας

Ονομάζεται nrgenius και ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή της στην ελληνική αγορά

Μια νέα πρωτοβουλία επικοινωνίας με εξειδίκευση στον τομέα της ενέργειας ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή της στην ελληνική αγορά.  Το nrgenius είναι μια νέα επιχειρηματική μονάδα, που δημιουργήθηκε, για να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες marketing και στρατηγικής επικοινωνίας σε ενεργειακά θέματα. 
Για τη δημιουργία του nrgenius η Choose, αναγνωρισμένη εταιρεία στην παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, συνέπραξε με το energypress.gr, το πλέον έγκυρο σάιτ στον τομέα της ενέργειας, προκειμένου να εξασφαλίσει την απαραίτητη εξειδικευμένη γνώση, ανάλυση και υποστήριξη στα θέματα της ενεργειακής αγοράς.
Η ομάδα του nrgenius διαθέτει  εκτεταμένη και πολυετή εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων στον τομέα της ενέργειας, μέσω της ανάθεσης σημαντικών έργων από μεγάλες εταιρείες του χώρου. Πελάτες της είναι ο ΔΕΣΦΑ, η ΔΕΗ, η ΔΕΠΑ, η ΕΔΑ ΘΕΣΣ και η SOCAR, ενώ έχει συνεργαστεί και με την Enerdia, την Kiefer, τη Volton και το PVLog.
Το nrgenius έρχεται να καλύψει το κενό της ουσιαστικής και σε βάθος στρατηγικής στα θέματα ενέργειας. Φιλοδοξεί να γίνει ο στρατηγικός σύμβουλος και συνεργάτης εταιρειών του ευρύτερου ενεργειακού τομέα, παρέχοντας υπηρεσίες σε όλα τα στάδια της επικοινωνίας τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό: από την έρευνα και ανάλυση των αναγκών και το planning, μέχρι τον στρατηγικό σχεδιασμό του marketing, της digital επικοινωνίας και την ολοκληρωμένη υλοποίηση και αξιολόγηση των ενεργειών marketing και επικοινωνίας.
Η ομάδα του nrgenius αποτελείται από εξειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες - στελέχη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, ειδικούς συμβούλους σε θέματα πολιτικής και οικονομικών της ενέργειας, επιστημονικούς συνεργάτες, κειμενογράφους, art directors και digital content managers.
Το  nrgenius  προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, οι οποίες καλύπτουν τους εξής τομείς: Corporate Communications, Lobbying – PR, Media Relations, Digital PR & Social Media, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Event Management και Creative Services.
Το nrgenius συγκεντρώνει πολύχρονη εμπειρία και γνώση στον χώρο της επικοινωνίας και ταυτόχρονα διαθέτει στελέχη, που καλύπτουν από ποικίλες πλευρές τις εξελίξεις στον ταχύτατα εξελισσόμενο κλάδο της ενέργειας.
Με αφορμή την επίσημη έναρξη λειτουργίας της εταιρείας, ο Γιάννης Δέτσης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Choose, δήλωσε: «Ανταποκρινόμενοι στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες του κλάδου της ενέργειας σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και σύνθετο περιβάλλον, δημιουργήσαμε την nrgenius, με σκοπό να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στρατηγικής και επικοινωνίας, στοχευμένα και αποτελεσματικά. Διαθέτουμε ανθρώπους με τεχνογνωσία και εξειδίκευση σε διαφορετικά γνωστικά πεδία, ώστε να προσφέρουμε το ευρύ φάσμα των υπηρεσιών μας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Ο στόχος μας είναι να σταθούμε δίπλα στην επιχείρηση και τον επιχειρηματία, να μας εμπιστευτεί, να τον συμβουλεύσουμε, αλλά και να τον βοηθήσουμε να πετύχει τους στόχους και να φέρει τα αποτελέσματα που επιδιώκει. Σκοπός μας είναι να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε προγράμματα επικοινωνίας προσαρμοσμένα ακριβώς στις ανάγκες των πελατών μας, διασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή αποτελεσματική και στοχευμένη προβολή τους.»

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

giorgos-tsipras_main01

Ο εξάδελφος του Αλέξη Τσίπρα δηλώνει ότι «το μεγαλύτερο πρόβλημα πηγάζει από τη στρατηγική έντασης που σκοπεύει να αναπτύξει η αντιπολίτευση» - «Δεν πανηγυρίζουμε όσο θα έπρεπε την επιτυχία ότι διαπραγματευτήκαμε ένα σαφώς ηπιότερο πρόγραμμα» λέει για το 3ο μνημόνιο ο διευθυντής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού

33
misthoii

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται το υπουργείο εργασίας να καλέσει τους κοινωνικούς εταίρους για να προγραμματίσουν από κοινού τα πρώτα βήματα εν όψει της επαναφοράς του μέτρου της επεκτασιμότητας των συλλογικών συμβάσεων από την 21η Αυγούστου

3
imf

Ο Σολτς παρότρυνε τον Τούρκο ΥΠΟΙΚ να απευθυνθεί στο ΔΝΤ για τη σταθεροποίηση της τουρκικής λίρας – Σύμφωνα με το ΔΝΤ ένα πρόγραμμα βοήθειας προς την Άγκυρα θα χρειαστεί από 30 έως 70 δισ. δολάρια

33
greek-crisis_main01

«Οι λαϊκίστικες πολιτικές που μπορεί να εξασφαλίσουν ορισμένες ψήφους σήμερα και να έχουν καταστροφικά αποτελέσματα μετά από μερικά χρόνια πρέπει να αποφεύγονται με κάθε κόστος» τονίζει ο Πάνος Τσακλόγλου

32