Θετικά πρόσημα στη Wall Street

Θετικά πρόσημα στη Wall Street

Οι Comcast, Boeing, AT & T και Wells Fargo, ανακοίνωσαν μεταξύ άλλων υψηλότερες αμοιβές και επιδόματα για τους εργαζομένους

Ανοδικά κινήθηκε η Wall την Πέμπτη καθώς κάποιες εταιρείες ανακοίνωσαν ότι θα διαθέσουν μέρος των χρημάτων που θα εξοικονομήσουν από τις ελαφρύνσεις στη φορολογία τους για να δώσουν υψηλότερους μισθούς και να προχωρήσουν σε νέες κατασκευές.

Αναλυτικά ο Dow Jones +0,23% στις 24.782 μονάδες , ο S&P 500 +0,20% στις 2.684 μονάδες και ο Nasdaq +0,06% στις 6.965 μονάδες.

Ο Dow Jones σημείωσε άνοδο 55 μονάδων. Ο S&P 500 κινήθηκε ανοδικά με τον χρηματοπιστωτικό τομέα και τον τομέα της ενέργειας να καταγράφουν αντίστοιχα άνοδο 1,1% και 2,3%.

Οι Comcast, Boeing, AT & T και Wells Fargo, ανακοίνωσαν μεταξύ άλλων υψηλότερες αμοιβές και επιδόματα για τους εργαζομένους. Οι μετοχές των Comcast, AT&T και Wells Fargo κατέγραψαν κέρδη ενώ η μετοχή της Boeing υποχώρησε.

«Αυτές είναι πραγματικά μεγάλες εταιρείες που σίγουρα θα επωφεληθούν από τον χαμηλότερο φορολογικό συντελεστή» δήλωσε ο Adrian Day, διευθύνων σύμβουλος της Adrian Day Asset Management. «Υπάρχει πραγματική ελπίδα ότι οι φορολογικές περικοπές θα τονώσουν την οικονομία» πρόσθεσε.

Χθες το Κογκρέσο ενέκρινε το φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο οδεύει πλέον προς το γραφείο του Αμερικανού προέδρου προκειμένου να το υπογράψει. Μεταξύ των μέτρων που προβλέπει περιλαμβάνεται και η μείωση του φορολογικού συντελεστή για τις εταιρείες από το 35% στο 21%.

Πηγή: Newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

rosooi

Πτώση στον αριθμό των Ρώσων επισκεπτών, λόγω των καλύτερων τιμών που προσφέρει η Τουρκία. Η διπλωματική κρίση με τη Ρωσία δεν έχει επηρεάσει προς το παρόν, λένε παράγοντες της τουριστικής αγοράς, αλλά περιμένουν να δούν τις επιπτώσεις μέχρι το τέλος της σεζόν. 

27
enfia

Η ανάρτηση των τελικών ποσών δεν αποκλείεται να γίνει και μετά την έναρξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης - Δεν αλλάζει η ημερομηνία της πρώτης δόσης, η οποία συμπίπτει με τη δεύτερη δόση του φόρου εισοδήματος, την τελευταία εργάσιμη του Σεπτεμβρίου

1
f11ccc2ea29477fa81044a6100ea93c3_XL

Το 2018 θα είναι μία ακόμη πτωτική χρονιά για την εισερχόμενη τουριστική κίνηση από τη Ρωσία προς την Ελλάδα, την ίδια στιγμή που η Τουρκία βλέπει τα νούμερα των αφίξεων των Ρώσων τουριστών να έχουν ...εκτοξευθεί.