Οριακή άνοδος 0,36% στο Χρηματιστήριο

Οριακή άνοδος 0,36% στο Χρηματιστήριο

Ώθηση από την αγορά στο Υγεία - Η μετοχή του έκλεισε με άνοδο 30,06%


Με οριακή άνοδο 0,36% έκλεισε η Αθήνα  με τον Γενικό Δείκτη να κλείνει στις 723,18 μονάδες.
Η αγορά έλαβε ώθηση από την δημόσια πρόταση του Γ. Αποστολόπουλου για το Υγεία- η μετοχή του οποίου έκλεισε στα 0,45 λεπτά με άνοδο 30,06%. Με  κέρδη 21,40% έκλεισε το Ιασώ.         
Άνοδος 2,53% για την Εθνική Τράπεζα στα 0,243 ευρώ. Άνοδος 1,97% για την Εurobank στα 0,568 ευρώ. Κέρδη 3,68% για τον Σαράντη στα 13,24 ευρώ. 

Με άνοδο 3,68% έκλεισε ο Σαράντης στα 13μ,24 ευρώ Οι συναλλαγές ανήλθαν στα 28,8 εκατ. ευρώ.       

ΣΧΟΛΙΑ (1)

xhmatistirio ???????

Τράπεζες πουλάτε το πρωί αγοράζεται το απόγευμα..για πιο χρηματιστήριο καζίνο γράφετε

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

O διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής, ο ειδικός σε θέματα φορολογικού δικαίου Γιώργος Μυλωνογιάννης

Σε εξέλιξη το 5ο Athens Law Forum on Taxation-  Κύριοι ομιλητές  ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής, ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου της ΝΔ Στυλιανός Πέτσας, ο πρόεδρος του ΟΕΕ Κωνσταντίνος Κόλλιας και ο ειδικός σε θέματα φορολογικού δικαίου Γιώργος Μυλωνογιάννης

connection

Παρά τους πρόσφατους πανηγυρισμούς της διοίκησης του ΑΔΜΗΕ για αίσιο τέλος στις διαπραγματεύσεις για να κλείσει η μεγάλη ηλεκτρική διασύνδεση της Κρήτης με την Αττική, οι εξελίξεις αποδεικνύουν ότι θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος προκειμένου να οριστικοποιηθεί κάποια τελική συμφωνία, με το χρόνο να γράφει ήδη μεγάλες καθυστερήσεις στην πορεία υλοποίησης του έργου.

dhmosi

Οσμή σκανδάλου αναδύεται από τις καταγγελίες κομμάτων της αντιπολίτευσης αλλά και τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη σύμβαση παραχώρησης για την κατασκευή και λειτουργία για 60 έτη του εμπορευματικού κέντρου στο Θριάσιο, του μεγαλύτερου logistics hub της χώρας, προς τη Θριάσιο Εμπορευματικό Κέντρο Α.Ε., που είναι κοινοπραξία της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. (80%) και της Goldair Cargo (20%).