Πτώση για Dow Jones και S&P 500

Πτώση για Dow Jones και S&P 500

Ορισμένες από τις σημαντικότερες μετοχές τεχνολογίας έκλεισαν χαμηλότερα για την εβδομάδα, όπως οι Facebook, Netflix και Alphabet - Εξαίρεση αποτέλεσαν οι κατασκευαστές μικροτσίπ μετά τα ισχυρά κέρδη της Nvidia

Απώλειες στη Wall Street την Παρασκευή, εν μέσω ανησυχιών για το μέλλον της πολυαναμενόμενης μείωσης του εταιρικού φόρου και «οδηγό»  τεχνολογικές μετοχές.

O Dow Jones σημείωσε πτώση 0,17% στις 23.422 μονάδες, ο S&P 500 κατέγραψε απώλειες 0,09% στις 2.582 μονάδες ενώ ο Nasdaq ενισχύθηκε οριακά κατά 0,01% στις 6.750 μονάδες.

O Dow Jones έχασε 39,73 μονάδες με τις Intel και Merck να εμφανίζουν τη μεγαλύτερη πτώση. Ωστόσο, η άνοδος 2,02% της μετοχή της Disney περιόρισε τις απώλειες του δείκτη.

Απώλειες και για τον S&P 500, με τους τομείς της υγείας και της ενέργειας να καταγράφουν τις μεγαλύτερες απώλειες.

Οριακά ανοδικά κινήθηκε ο Nasdaq.

Ορισμένες από τις σημαντικότερες μετοχές τεχνολογίας έκλεισαν χαμηλότερα για την εβδομάδα, όπως οι Facebook, Netflix και Alphabet

Εξαίρεση αποτέλεσαν οι κατασκευαστές μικροτσίπ μετά τα ισχυρά κέρδη της Nvidia.

«Εξακολουθούν να ισχύουν οι συνθήκες για ένα ράλι στην αγορά, επομένως πιστεύουμε ότι θα χρειαστούν μερικές εβδομάδες για να περάσει η διόρθωση» δήλωσε η Katie Stockton, υψηλόβαθμο στέλεχος της BTIG.

Να σημειωθεί ότι η Nvidia ανακοίνωσε κέρδη ανά μετοχή και τζίρο που ξεπέρασαν τις προσδοκίες των αναλυτών. Η μετοχή της κατέγραψε άνοδο 5,27%%.

Επίσης, ενισχύθηκαν οι μετοχές των Micron και Advanced Micro Devices.

Καλά νέα και για το λιανεμπόριο με τη μετοχή της J.C. Penney να κάνει άλμα 14,65%, μετά την ανακοίνωση τριμηνιαίων αποτελεσμάτων που ήταν υψηλότερα από τα αναμενόμενα.

Πηγή: Newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

eurogroup_main02

Το ζήτημα θα επανέλθει στις διαπραγματεύσεις τη νύχτα - Οι αρμόδιες ευρωπαϊκές πηγές πάντως προεξοφλούν ότι η συζήτηση θα καταλήξει σε συμφωνία - Τα σενάρια για το χρόνο επιμήκυνσης της αποπληρωμής δανείων 100 δισ. ευρώ και η σκληρή γραμμή των Γερμανών

10