Χρηματιστήριο: Ανέκαμψαν οι τράπεζες, άνοδος 1,33% για τον γενικό δείκτη

Χρηματιστήριο: Ανέκαμψαν οι τράπεζες, άνοδος 1,33% για τον γενικό δείκτη

Τη μεγαλύτερη άνοδο από τις τράπεζες σημείωσε η Alpha bank που έκλεισε με 4,76% - Με κέρδη 3,44% η Εθνική - Άνοδος 2,51% για την Eurobank -  Κέρδη 3,94% για την Τράπεζα Πειραιώς

Πάνω από τις 760 μονάδες έκλεισε η Αθήνα, ύστερα απο καιρό και αφού προηγήθηκε έντονο trading στις τραπεζικές μετοχές. Μέσα σε μια εβδομάδα όπου οι επιφυλάξεις των ξένων επενδυτών όσον αφορά τις τράπεζες  δεν κάμφθηκαν οριστικά – δεν συμβαίνει το ίδιο με τους αναλυτές- η αγορά επανήλθε.

Αν και πολλοί επενδυτές θεωρούν βασίμως ότι, δεν θα προκύψει dilution από τα stress tests των τραπεζών, αυτό δεν αποτυπώνεται ακόμη στον τζίρο. Η υπέρβαση, πάντως, της Εθνικής ελαφρά πάνω από την τιμή της αύξησης είναι μια ένδειξη για τις διαθέσεις των επενδυτών.       
 
Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 761,35 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 1,33% ενω τα εβδομαδιαία κέρδη ήταν 2,12%. Άνοδος 4,76% για την Alpha bank στα 1,76 ευρώ. Με κέρδη 3,44% η Εθνική στα 0,301 ευρώ. Άνοδος 2,51% για την Eurobank στα 0,736 ευρώ. Κέρδη 3,94% για την Τράπεζα Πειραιώς στα 2,64 ευρώ. Κέρδη 1,56% για τον ΟΠΑΠ στα 9,14 ευρώ. Με πτώση 0,68% ο ΟΤΕ στα 10,19 ευρώ. Στα 50,5 εκατ. ευρώ ανήλθαν οι συνολικές συναλλαγές.                        

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Ηλίας

Άντε πάλι με τους απατεώνες, τζογαδόρους, κερδοσκόπους, άεργους, τεμπέληδες, αεριτζήδες.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Marchionne-end

ΣΟΚ στην Ιταλία. Ο πιο πετυχημένος Ιταλός μάνατζερ, είναι σοβαρά άρρωστος. Με επίσημη ανακοίνωση -η οποία αφήνει ερωτήματα- η Fiat-Chrysler (FCA) έκανε γνωστό ότι το αφεντικό της  Sergio Marchionne, λόγω σοβαρών προβλημάτων με την υγεία του αποχωρεί από το τιμόνι της εταιρείας.

rosooi

Πτώση στον αριθμό των Ρώσων επισκεπτών, λόγω των καλύτερων τιμών που προσφέρει η Τουρκία. Η διπλωματική κρίση με τη Ρωσία δεν έχει επηρεάσει προς το παρόν, λένε παράγοντες της τουριστικής αγοράς, αλλά περιμένουν να δούν τις επιπτώσεις μέχρι το τέλος της σεζόν. 

55
enfia

Η ανάρτηση των τελικών ποσών δεν αποκλείεται να γίνει και μετά την έναρξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης - Δεν αλλάζει η ημερομηνία της πρώτης δόσης, η οποία συμπίπτει με τη δεύτερη δόση του φόρου εισοδήματος, την τελευταία εργάσιμη του Σεπτεμβρίου

4
f11ccc2ea29477fa81044a6100ea93c3_XL

Το 2018 θα είναι μία ακόμη πτωτική χρονιά για την εισερχόμενη τουριστική κίνηση από τη Ρωσία προς την Ελλάδα, την ίδια στιγμή που η Τουρκία βλέπει τα νούμερα των αφίξεων των Ρώσων τουριστών να έχουν ...εκτοξευθεί.