Χρηματιστήριο Αθήνας: Με οριακή πτώση αλλά αύξηση τζίρου έκλεισε η συνεδρίαση

Χρηματιστήριο Αθήνας: Με οριακή πτώση αλλά αύξηση τζίρου έκλεισε η συνεδρίαση

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 811,04 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,08%

«Αγκυροβολημένη» μεταξύ 810 -811 μονάδων έμεινε η αγορά της Αθήνας με την διαφορά ότι, σήμερα αυξήθηκαν κατά τι οι συναλλαγές.

Παρόλο που η οδός Αθηνών θέλει ακόμα  σημαντικά βήματα για να μεταβληθεί σε μια  κανονική αγορά, η διακίνηση των σημερινών πακέτων έδειξε ότι, κάτι προετοιμάζουν οι συμμετέχοντες.

Το σκηνικό παραμένει το ίδιο με τις τράπεζες να παραπαίουν - πλην αναλαμπών- για όσο διάστημα επικρέμεται το θέμα της άσκησης AQR στο ενεργητικό τους. 

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 811,04 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,08%.

Άνοδος 1,23%  για την μετοχή της Εθνικής στα 0,33 ευρώ με διακίνηση μετοχών αξίας 8 εκατ. ευρώ. Με πτώση 0,49% η Alpha Bank στα 2,04 ευρώ. Ρευστοποιήσεις στην Eurobank με πτώση 1,52% στα 0,845 ευρώ. Κέρδη 1,70% για τον ΟΠΑΠ στα 9,55 ευρώ και άνοδος 1,54% για τον ΟΤΕ στα 10,56 ευρώ. Οι συνολικές συναλλαγές ανήλθαν στα 64,1 εκατ. ευρώ εκ των οποίων τα πακέτα έφθασαν τα 5,6 εκατ. ευρώ.                  
             

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Ψιιιτ

Αρπάχτε

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

main_draghi

«Μπουκάλα» έμεινε η χώρα μας, καθώς δεν εντάχθηκε ποτέ στο περίφημο QE της ΕΚΤ, το οποίο τερματίζεται στο τέλος του έτους - Η Φρανκφούρτη έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα επενδύσει σε ελληνικούς τίτλους, προτού συμφωνηθεί αξιόπιστη ρύθμιση για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους

20
koutsolioutsos-folie

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος και η σύζυγός του, Αικατερίνη, πρόκειται να επιστρέψουν στην Ελλάδα, ύστερα απο πιέσεις των νομικών τους, προκειμένου να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή

12