Κέρδη στη Wall Street καθώς υποχωρεί η πολιτική αβεβαιότητα

Κέρδη στη Wall Street καθώς υποχωρεί η πολιτική αβεβαιότητα

Η αγορά ενισχύθηκε από την είδηση ότι ο Ντόναλντ Τραμπ συμφώνησε στην αύξηση του ορίου χρέους των Ηνωμένων Πολιτειών

Σε θετικό έδαφος έκλεισε η Wall Street καθώς το ριμπάουντ που είχε ξεκινήσει ενισχύθηκε από την είδηση ότι ο Ντόναλντ Τραμπ συμφώνησε στην αύξηση του όριου χρέους των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σύμφωνα με δύο Δημοκρατικούς Γερουσιαστές, ο Αμερικανός πρόεδρος συμφώνησε σε παράταση της χρηματοδότησης της αμερικανικής οικονομίας έως τις 15 Δεκεμβρίου.

Ο Dow Jones έκλεισε με άνοδο 0,25% στις 21.807 μονάδες, με «οδηγό» τη μετοχή της Home Depot. Ο S&P 500 ενισχύθηκε κατά 0,31% στις 2.465 μονάδες, με τους κλάδους ενέργειας, και καταναλωτικών προϊόντων να καταγράφουν τη μεγαλύτερη άνοδο. Ο Nasdaq έκλεισε επίσης ανοδικά κατά 0,28% στις 6.393 μονάδες, με «οδηγό» τις μετοχές των Facebook, Apple και Netflix.

Στο «μέτωπο» των μακροοικονομικών» το εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ τον Ιούλιο διαμορφώθηκε στα 43,7 δισ. δολάρια, χαμηλότερα των προσδοκιών (44,7 δισ. δολ.).

Πηγή: Newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ecb-new1

«Δεν υπάρχει καμία επίσημη κατανομή ανά χώρα, αλλά εκτιμάται ότι 40 δισεκατομμύρια ευρώ θα αφορούν γερμανικά κρατικά ομόλογα, 33 δισεκατομμύρια ευρώ για γαλλικά κρατικά ομόλογα, 30 δισ. ευρώ για ιταλικά και 20 δισ. ευρώ για ισπανικά κρατικά ομόλογα», εκτιμά αναλυτής της Unicredit,

tsakalotos_ar

Αντί για επενδύσεις 4 δισ. από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, έδωσαν μόλις 2,5 δισ. ευρώ - Άλλο 1,5 δισ. από επιστροφές φόρων «κρύφτηκε» σαν πληρωμές από το Πρόγραμμα Αποπληρωμής Ληξιποθέσμων του Δημοσίου

11