Κέρδη στη Wall Street καθώς υποχωρεί η πολιτική αβεβαιότητα

Κέρδη στη Wall Street καθώς υποχωρεί η πολιτική αβεβαιότητα

Η αγορά ενισχύθηκε από την είδηση ότι ο Ντόναλντ Τραμπ συμφώνησε στην αύξηση του ορίου χρέους των Ηνωμένων Πολιτειών

Σε θετικό έδαφος έκλεισε η Wall Street καθώς το ριμπάουντ που είχε ξεκινήσει ενισχύθηκε από την είδηση ότι ο Ντόναλντ Τραμπ συμφώνησε στην αύξηση του όριου χρέους των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σύμφωνα με δύο Δημοκρατικούς Γερουσιαστές, ο Αμερικανός πρόεδρος συμφώνησε σε παράταση της χρηματοδότησης της αμερικανικής οικονομίας έως τις 15 Δεκεμβρίου.

Ο Dow Jones έκλεισε με άνοδο 0,25% στις 21.807 μονάδες, με «οδηγό» τη μετοχή της Home Depot. Ο S&P 500 ενισχύθηκε κατά 0,31% στις 2.465 μονάδες, με τους κλάδους ενέργειας, και καταναλωτικών προϊόντων να καταγράφουν τη μεγαλύτερη άνοδο. Ο Nasdaq έκλεισε επίσης ανοδικά κατά 0,28% στις 6.393 μονάδες, με «οδηγό» τις μετοχές των Facebook, Apple και Netflix.

Στο «μέτωπο» των μακροοικονομικών» το εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ τον Ιούλιο διαμορφώθηκε στα 43,7 δισ. δολάρια, χαμηλότερα των προσδοκιών (44,7 δισ. δολ.).

Πηγή: Newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

2D4D48AB-E0FB-3E67-EA96-C2851690475D

Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ο οποίος θεωρείται ο πιο ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με άνοδο 0,53 μονάδων 

DEI_4

Για λανθασμένους χειρισμούς που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια κάνουν λόγο κύκλοι του ΥΠΕΝ, μετά την έλλειψη προσφορών για τον διαγωνισμού - «Όσοι χαρακτήριζαν “πετράδια της ΔΕΗ” τις λιγνιτικές μονάδες ήταν εκτός τόπου και χρόνου»

12