Χρηματιστήριο Αθηνών: Περιόρισε τις ζημιές κι έκλεισε στις 811 μονάδες

Χρηματιστήριο Αθηνών: Περιόρισε τις ζημιές κι έκλεισε στις 811 μονάδες

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 811,70 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,14%

Απαξίωσης συνέχεια στην Αθήνα, η οποία κατάφερε στο τέλος να διατηρηθεί άνω των 810 μονάδων. Από το μεσημέρι και μετά η αγορά σημείωσε άνοδο, όπως και χθες – και ίσως δεν είναι τυχαίο ότι, μετά τις 4 το μεσημέρι ενεργοποιούνται, κυρίως, αμερικανικά funds.

Παρόλο που οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι, οι τράπεζες δεν θα “τρέξουν” όσο επικρέμεται η απειλή της ανακεφαλαιοποίησης, κάποια funds τοποθετούνται εκτιμώντας την συνολικότερη εικόνα.

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 811,70 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,14%. Πτώση 0,61% για την Εθνική Τράπεζα στα 0,326 ευρώ με 17,8 εκατ. τεμάχια.Με πτώση 1,44% η Alpha bank στα 2,05 ευρώ με 41, εκατ. τεμάχια. Διαφοροποίηση είχαμε σε Eurobank και Πειραιώς που έκλεισαν με κέρδη, κατά 0,82% και 0,70%  στα 0,858 και 4,30 ευρώ αντίστοιχα. Με κέρδη 4,65% η Τράπεζα Αττικής στα 0,09 ευρώ. Άνοδος 1,49% για την Βιοχάλκο στα 3,40 ευρώ. Κέρδη 2,48% γιατον ΑΔΜΗΕ στα 2,07 ευρώ. Οι συναλλαγές ανήλθαν στα 44,1 εκατ. ευρώ αντίστοιχα.                                    

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Δανάη

Μήπως το χρηματιστήριο αφορά πονηρούς κερδοσκόπους και αεριτζήδες αρπαχτής που αισχροκερδούν χωρίς προσωπική εργασία???

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

house

Αλλάζει το σχέδιο για έκπτωση φόρου με δαπάνες ανακαίνισης - Τελικώς, το 40% θα αφαιρείται από το φορολογητέο εισόδημα - Η πληρωμή πρέπει να γίνεται ηλεκτρονικά και όχι με μετρητά - Μικρότερα εισοδήματα όμως δεν έχουν ουσιαστικό κίνητρο, για να ζητούν αποδείξεις

logo

Η Westnet, μέλος του ομίλου εταιρειών Olympia, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Check Point, τον κορυφαίο πάροχο λύσεων κυβερνοασφάλειας για κυβερνήσεις και επιχειρήσεις παγκοσμίως. Η νέα αυτή συνεργασία περιλαμβάνει τη διάθεση των διακεκριμένων λύσεων ασφαλείας της Check Point από την Westnet, προς μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις και άλλους οργανισμούς, με σκοπό την προστασία από τους διαδικτυακούς κινδύνους.

f1-1

Μεγαλοεπενδυτές και ιδιώτες ρίχνουν στην αγορά βίλες εκατομμυρίων ευρώ σε Μεσσηνία, Πόρτο Χέλι, Μύκονο και Τζια με στόχο να προσελκύσουν «χοντρά πορτοφόλια», που θέλουν να επενδύσουν σε πολυτελή ακίνητα.

SYSTEMA-PLUS-1

Σημάδια ανάκαμψης καταγράφει ο κατασκευαστικός κλάδος, με επιμέρους τομείς, όπως αυτός του εξοπλισμού επαγγελματικών χώρων, να «συμπαρασύρονται» και να ακολουθούν με γοργά βήματα την τάση