Πάνω από 450.000 ανασφάλιστα οχήματα κυκλοφορούν στους δρόμους

Πάνω από 450.000 ανασφάλιστα οχήματα κυκλοφορούν στους δρόμους

Οι αρμόδιες υπηρεσίες προχωρούν σε διασταύρωση στοιχείων για τον εντοπισμό των πραγματικά υπόχρεων σε ασφάλιση οχημάτων

Σε 457.000 υπολογίζονται αυτή τη στιγμή τα ανασφάλιστα οχήματα σύμφωνα με τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΕΑ, μέχρι 31/12/2016 είχαν καταγραφεί 5.700.000 ασφαλισμένα οχήματα, ενώ στο πρώτο εξάμηνο του 2017 ο αριθμός των ασφαλισμένων οχημάτων αυξήθηκε σε 6.261.000 οχήματα. 

Την ίδια ώρα οι αρμόδιες υπηρεσίες προχωρούν σε διασταύρωση στοιχείων για τον εντοπισμό των πραγματικά υπόχρεων σε ασφάλιση οχημάτων.

Σε δηλώσεις του σε σχετικό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι, όπως αναφέρεται στην ηλεκτρονική σελίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ανέφερε: «Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός αυτοκινήτων που έχουν κλαπεί ή που οι ιδιοκτήτες τους έχουν παραδώσει πινακίδες και μάλιστα πολλές φορές εδώ και 15-20 χρόνια, η έλλειψη μηχανογράφησης δεν βοηθάει ώστε να βρεθεί ο τρόπος να μην υπάρχουν διαμαρτυρίες από πολίτες που δεν έχουν υποχρέωση ασφάλισης. Φαίνεται ότι αυτή η προσπάθεια αρχίζει να καρποφορεί και στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί επιτέλους η πρώτη πραγματική διασταύρωση».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ 

ΣΧΟΛΙΑ (7)

Μόνο;

Λίγοι μου φαίνονται, ξέχασαν να βάλουν τους δικούς τους φαίνεται

George

Τα νούμερα που γράφει το άρθρο να υποθέσω ότι είναι από ελέγχους της τροχαίας και αναγωγή με βάση τα στατιστικά αυτών των ελέγχων? Αν δεν είναι έτσι και είναι απλώς εγγραφές, τότε είναι πλασματικά γιατί κανείς δεν γνωρίζει αν πραγματικά κυκλοφορούν όλα αυτά όπως αναφέρει το άρθρο.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ?

ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ.Είναι αυτά για τα οποία κατέθεσαν πινακίδες και δήλωσαν υπεύθυνα ότι έχουν ιδιωτική θέση στάθμευσης.Και οι μα..κες τρέχουν χιλιόμετρα για μια θέση πάρκινγκ.

VAGANEMOS

Και το έγκλημα είναι ότι τα αφήνουν να κυκλοφορούν ακόμα δεν μπορούν να τα διασταυρώσουν ποιοι τα έχουν Τόσο δύσκολο είναι!!!

Πάνος

Απλό ειναι να τους πάρετε τις πινακίδες.

🇬🇷Epwnvmus🇺🇸

Οπως ολα μας κ αυτο!..

αλ

Να τα βρουν και να επιβαλουν την ασφαλιση. ΜΠΟΡΟΥΝ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης