Τράπεζα Πειραιώς: Κέρδη προ φόρων και προβλέψεων 1,04 δισ. ευρώ

Τράπεζα Πειραιώς: Κέρδη προ φόρων και προβλέψεων 1,04 δισ. ευρώ

Στην Ελλάδα τα κέρδη προ φόρων και προβλέψεων ήταν της τάξης των 996 εκατ. ευρώ έναντι 858 εκατ. ευρώ το 2015

Σημαντική μείωση 2,5 δισ. ευρώ των δανείων σε καθυστέρηση με ταυτόχρονη αύξηση των καταθέσεων κατά τρία δισ. ευρώ πέτυχε για το 2016, η Τράπεζα Πειραιώς. Παράλληλα ο όμιλος ανακοίνωσε κέρδη προ φόρων και προβλέψεων για το περασμένο έτος ύψους 1,044 δισ. ευρώ έναντι 920 εκατ. ευρώ το προηγούμενο έτος. Στην Ελλάδα τα κέρδη προ φόρων και προβλέψεων ήταν της τάξης των 996 εκατ. ευρώ έναντι 858 εκατ. ευρώ το 2015.

Όπως τόνισε ο κ. Γ. Χατζηνικολάου, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της τράπεζας «Το 2016 ήταν ένα κομβικό έτος για την Τράπεζα Πειραιώς. Σε χρηματοοικονομικό επίπεδο, η χρονιά σηματοδότησε τη σταθεροποίηση των επιδόσεων της Τράπεζας, ειδικά κατά το δεύτερο μισό του έτους, όταν οι συνθήκες της αγοράς το επέτρεψαν. Η ρευστότητα και η ποιότητα του ενεργητικού βελτιώθηκαν, όπως και η πορεία των καθαρών αποτελεσμάτων».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

folli

Τεράστιες οι ευθύνες για την υπόθεση της Folli Follie που παίρνει δραματική τροπή και πλήττει την αξιοπιστία του συνόλου της ελληνικής αγοράς - Παραπομπή της υπόθεσης στις δικαστικές Αρχές εξετάζει τώρα η Επ. Κεφαλαιαγοράς

3