«Ψαλίδι» στην επιχορήγηση για το Μακεδονία Παλλάς

«Ψαλίδι» στην επιχορήγηση για το Μακεδονία Παλλάς

Τροποποιείται προς τα κάτω το ενισχυόμενο κόστος για το επενδυτικό σχέδιο που αφορά τον εκσυγχρονισμό του 5άστερου Μακεδονία Παλλάς, τη διαχείριση του οποίου έχει αναλάβει, ως γνωστόν, ο όμιλος του Ιβάν Σαββίδη

«Ψαλίδι» στην επιχορήγηση για το Μακεδονία Παλλάς
Ειδικότερα, με απόφαση του υφυπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης τροποποιείται προηγούμενη απόφαση του Ιουλίου του 2014 του υπουργού Μακεδονίας Θράκης με την οποία είχε εγκριθεί η υπαγωγή στις διατάξεις του Ν. 3908/2011 της Μακεδονία Παλλάς Α.Ε. για τον εκσυγχρονισμό ολοκληρωμένης μορφής της μονάδας δυναμικότητας 530 κλινών στη Θεσσαλονίκη.

Το συνολικό επιλέξιμο και ενισχυόμενο κόστος ανέρχεται πλέον σε 14,2 εκατ. ευρώ, με τη συνολική ενίσχυση να ανέρχεται σε 4,26 εκατ. ευρώ, ήτοι ποσοστό 30% του ενισχυόμενου κόστους και χορηγείται με τη μορφή επιχορήγησης.

Με βάση την προηγούμενη απόφαση, του 2014, το συνολικό επιλέξιμο και ενισχυόμενο κόστος ήταν στα 21,34 εκατ. ευρώ, ενώ η συνολική ενίσχυση έφθανε τα 6,4 εκατ. ευρώ, επίσης ποσοστό 30% επί του ενισχυόμενου κόστους.

Κλείσιμο
Πηγή: newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης