Μάρδας: «Δεν είμαστε ίδια περίπτωση με την Κύπρο»

Μάρδας: «Δεν είμαστε ίδια περίπτωση με την Κύπρο»

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επίτευξη συμφωνίας με τους δανειστές και σημείωσε πως «θεωρώ ότι θα φτάσουμε σε λύση»

Μάρδας: «Δεν είμαστε ίδια περίπτωση με την Κύπρο»
«Δεν είμαστε ίδια περίπτωση με την Κύπρο» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας μιλώντας στον Αlpha 989 διαβεβαιώνοντας πως οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες είναι διασφαλισμένες.

Ο κ. Μάρδας εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επίτευξη συμφωνίας με τους δανειστές και σημείωσε πως «θεωρώ ότι θα φτάσουμε σε λύση, κάποια πράγματα που γίνονται προβλέπονται μέσα στην εθιμοτυπία των διαπραγματεύσεων, θα επέλθει ηρεμία στον χρόνο που χρειάζεται και το θέμα θα λήξει».

Ερωτηθείς για τα έσοδα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών είπε πως «αυτόν τον μήνα πηγαίνουμε πολύ καλά σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας» ενώ συμπλήρωσε πως «μισθοί-συντάξεις, καλύπτουμε τις υποχρεώσεις μας, δεν αντιμετωπίζεται πρόβλημα και αυτόν τον μήνα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης