Ο χρόνος και η υπομονή της ΕΕ με τους Έλληνες εξαντλείται, γράφει το Reuters

Ο χρόνος και η υπομονή της ΕΕ με τους Έλληνες εξαντλείται, γράφει το Reuters

Ο χρόνος και η υπομονή μας εξαντλείται. Αυτό αναμένεται να πουν στον Αλέξη Τσίπρα οι ηγέτες της Ευρωζώνης στη Σύνοδο Κορυφής όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Reuters τονίζοντας πως η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να καταλάβει πως δεν έχει νόημα να υπάρξει μια ιδεολογική συζήτηση.

Ο χρόνος και η υπομονή της ΕΕ με τους Έλληνες εξαντλείται, γράφει το Reuters
Το δημοσίευμα επικαλούμενο πηγές της ΕΕ υποστηρίζει ότι η Ελλάδα είχε αρνηθεί να παράσχει οποιαδήποτε ενημέρωση σχετικά με τα δημόσια οικονομικά ή μεταρρυθμιστικά της σχέδια στην τηλεδιάσκεψη των ανώτερων αξιωματούχων της Ευρωζώνης που έλαβε χώρα την Τρίτη ενώ αρνήθηκε επίσης οι εμπειρογνώμονες της ΕΕ, του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να έχουν πρόσβαση σε κυβερνητικά κτίρια στην Αθήνα, επιμένοντας ότι όλες οι συναντήσεις λαμβάνουν χώρα σε ξενοδοχείο.

Ερωτηθείς αν οι εμπειρογνώμονες έχουν φύγει ένας αξιωματούχος της ΕΕ δήλωσε:

"... Οι συνομιλίες στην Αθήνα διακόπηκαν χθες. Είναι μια φυσιολογική διαδικασία και μπορεί να είναι χρήσιμη για να προβεί σε έναν απολογισμό».
Κλείσιμο

Τοπ δημοσίευμα αναφέρεται επίσης στις χθεσινές δηλώσεις σε εκπομπή του ALPHA του Γιάννη Δραγασάκη ο οποίος τόνισε πως αν δεν υπάρξει λύση θα υπάρξει πρόβλημα ρευστότητας.

«Η αβεβαιότητα για την έλλειψη προόδου στις διαπραγματεύσεις και την αρνητική ροή ειδήσεων έχει επηρεάσει το κλίμα,» δήλωσε ένας τραπεζίτης στο Reuters. «Δεν είναι τεράστιο το ποσό. Αλλά υπάρχει η ανησυχία ότι αν αυτή είναι η αρχή μιας τάσης, τότε θα μπορούσε στη συνέχεια να πάρει δραματικές διαστάσεις».


Πηγή:www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης