Και η Citi φοβάται τις πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα

Και η Citi φοβάται τις πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα

Σε ό,τι αφορά στην πορεία της ελληνικής οικονομίας αναγνωρίζει πως η ανάπτυξη επιστρέφει για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια βαθιάς ύφεσης, λαμβάνοντας ώθηση από τον τουριστικό κλάδο

Και η Citi φοβάται τις πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα
Ο Νούμερο 1 κίνδυνος για την Ελλάδα είναι πολιτικός, αναφέρει η Citigroup, στο τελευταίο της Global Outlook, με τον τίτλο "Prospects for Economies and Financial Markets in 2015 and Beyond".

Σύμφωνα με τους αναλυτές της αμερικανικής επενδυτικής τράπεζας, ο μεγαλύτερος κίνδυνος για το outlook της ελληνικής οικονομίας είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τις επικείμενες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, με αιχμή την κρίσιμη εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, τον Φεβρουάριο του 2015.

"Δεν μπορεί να αποκλειστεί ο κίνδυνος πρόωρων εθνικών εκλογών στην Ελλάδα την άνοιξη", προειδοποιούν οι αναλυτές της Citigroup και διαμηνύουν: "Υπάρχει ρίσκο από ενδεχόμενη πρόωρη προσφυγή στις κάλπες να προκύψει κυβέρνηση υπό τον ΣΥΡΙΖΑ".

Κλείσιμο
Σε ό,τι αφορά στην πορεία της ελληνικής οικονομίας, η Citigroup αναγνωρίζει πως η ανάπτυξη επιστρέφει για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια βαθιάς ύφεσης, λαμβάνοντας ώθηση από τον τουριστικό κλάδο.

Διαβάστε περισσότερα από το newmoney.gr εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης