Eνας Πρίγκιπας στο θρίλερ του Ιπποδρόμου!

Eνας Πρίγκιπας στο θρίλερ του Ιπποδρόμου!

Σε νέες ατραπούς είναι πιθανόν να οδηγηθεί ο διαγωνισμός του ΤΑΙΠΕΔ για την παραχώρηση του δικαιώματος αποκλειστικής διοργάνωσης και διεξαγωγής αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα για περίοδο 20 ετών, έπειτα από την κατάθεση επίσημης προσφοράς από το fund Global Family Partners κυριολεκτικά στο «παρά πέντε» της διαδικασίας

Eνας Πρίγκιπας στο θρίλερ του Ιπποδρόμου!
Επιμένει στην προσφορά του για τον Ιππόδρομο, το Fund του πρίγκηπα Παύλου, το Global family Partners. Όπως έγινε γνωστό την περασμένη εβδομάδα – το fund εκδήλωσε ενδιαφέρον μέσω ενός γράμματος ενώ ο διαγωνισμός του Ιπποδρόμου ήταν σε εξέλιξη επί 1,5 χρόνο – με δυο διεκδικητές την Ιντραλοτ, και την Γαλλική εταιρεία ιπποδρόμων PMU. Τελικώς, εμπρόσθεσμη προσφορά κατέθεσε μόνο η Ιντραλοτ ενώ το Fund – εκτός διαδικασίας – απέστειλε γράμμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς το ΤΑΙΠΕΔ.
 
Η διοίκηση του ταμείου με ανακοίνωσή της ανέφερε, ότι θα εξετάσει σε επόμενη συνεδρίαση του  την προσφορά. Όμως, το Global Family Partners επανήλθε με νέο αίτημα για να εξεταστεί η προσφορά, ενώ παράλληλα έγινε γνωστό από κύκλους προσκείμενους στο GFP,ότι στην προσφορά εμπλέκεται και ο ΟΠΑΠ. Ο γιος του τέως βασιλιά, Πρίγκηπας Παύλος είναι partner στο Fund το οποίο είναι ένα από τα παλιότερα στην Βρετανία.
 
Είναι προφανές ότι η νέα προσφορά έχει ως στόχο την εμπλοκή της ιδιωτικοποίησης του έργου.

Διαβάστε περισσότερες οικονομικές ειδήσεις στο www.newmoney.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης