Υπερκομματικό ψηφοδέλτιο υπό τον Χρήστο Σπίρτζη για τις εκλογές του ΤΕΕ της 24ης Νοεμβρίου

Υπερκομματικό ψηφοδέλτιο υπό τον Χρήστο Σπίρτζη για τις εκλογές του ΤΕΕ της 24ης Νοεμβρίου


Υπερκομματικό ψηφοδέλτιο υπό τον Χρήστο Σπίρτζη για τις εκλογές του ΤΕΕ της 24ης Νοεμβρίου
Στη συγκρότηση ψηφοδελτίου ευρύτερης συμμετοχής, με τίτλο “Δημοκρατική Συμπαράταξη Μηχανικών” και μέλη που προέρχονται από την Ανανεωτική Συνεργασία Αριστερών Μηχανικών, την ΠΑΣΚ, την Οικολογία, τους Εργολήπτες, τους Μελετητές κατεβαίνουν άνθρωποι της αγοράς και της επιστήμης στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος της 24ης Νοεμβρίου.

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου είναι ο σημερινός πρόεδρος του ΤΕΕ Χρήστος Σπίρτζης.

Όπως αναφέρουν εκπρόσωποι της κίνησης , η στήριξη της υποψηφιότητας του Χρήστου Σπίρτζη ως Προέδρου του Τ.Ε.Ε., σηματοδοτεί την διαφοροποίηση των συμμετεχόντων τόσο από τις κυβερνητικές επιλογές που έχουν πλήξει τον κλάδο των Μηχανικών και την ακραία στάση της κυβερνητικής παράταξης της ΝΔ (ΔΚΜ) όσο και από την επιλογή του κομματικού ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ να μετατρέψει το Τεχνικό Επιμελητήριο σε συνδικάτο διαμαρτυρίας.

Κλείσιμο
Σημειώνουν, ακόμη ότι συγκρότηση ψηφοδελτίου με σαφές προοδευτικό πρόσημο, από ανθρώπους της αγοράς και της επιστήμης σηματοδοτεί την κοινή πεποίθηση των συμμετεχόντων ότι το Τ.Ε.Ε. πρέπει να συνεχίσει ως ακηδεμόνευτος επιστημονικός κοινωνικός Φορέας που υπηρετεί τη χώρα, στην κατεύθυνση της βιώσιμης ευημερίας, το δημόσιο συμφέρον του πολίτη και τα Μέλη του. Ένα Τ.Ε.Ε. που θα συμβάλει καθοριστικά στον επαναπροσδιορισμό του κώδικα αξιών και την επανάκτηση του κύρους και του Ρόλου των Θεσμών.

Στην συλλογική εκπροσώπηση και γραμματεία της ΔΗΣΥΜ μετέχουν μεταξύ άλλων οι Ιωάννα Κοντούλη, Μάρκος Σιούνας, Στέφανος Ξεκαλάκης, Χάρης Πεπόνης, Νίκος Μήλης, , Γιώργος Πλατσάκης και Άκης Ταγκαλάκης.

Πηγή: newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης