Οι εφορίες αναβαθμίζονται με 1.300 προσλήψεις

Οι εφορίες αναβαθμίζονται με 1.300 προσλήψεις

Η ένταξη του νέου προσωπικού θα πραγματοποιηθεί με τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ

Στα πράσα έπιασαν αρχαιοκάπηλους στις Σέρρες
Οι εφορίες αναβαθμίζονται με 1.300 προσλήψεις
Στην αποτελεσματικότερη λειτουργία των εφοριών στοχεύει το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να αναβαθμιστεί η αποτελεσματικότητα του φοροεισπρακτικού μηχανισμού και για αυτό τον λόγο επιδιώκει να προβεί σε προσλήψεις εφοριακών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Έθνους» το υπουργείο στοχεύει σε εκπαίδευση του υπάρχοντος προσωπικού και σε μετακινήσεις υπαλλήλων σε υπηρεσίες άμεσης προτεραιότητας. Η ένταξη του νέου προσωπικού θα πραγματοποιηθεί με τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ.

«Μαγνήτη» για χιλιάδες υποψηφίους υψηλών προσόντων συνιστούν οι 1.300 προσλήψεις εφοριακών, που θα προκηρύξει μέσα στο επόμενο εξάμηνο το υπουργείο Οικονομικών.

Κλείσιμο
Ο νέος κύκλος διορισμών που ανοίγει στο υπουργείο θα υλοποιηθεί από το ΑΣΕΠ και αφορά σε 300 θέσεις εφοριακών φέτος και επιπλέον 1.000 θέσεις εντός του 2014.

Οι νέοι υπάλληλοι, αυξημένων προσόντων, θα στελεχώσουν τη νέα ανεξάρτητη ελεγκτική υπηρεσία που αριθμεί πάνω από 2.000 έμπειρους ελεγκτές και χιλιάδες υπαλλήλους, οι οποίοι ασχολούνται αποκλειστικά με τις διαδικασίες είσπραξης των φορολογικών εσόδων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης