Nestlé: Θα βοηθήσει 20.000 νέους να βρουν δουλειά σε όλη την Ευρώπη

Nestlé: Θα βοηθήσει 20.000 νέους να βρουν δουλειά σε όλη την Ευρώπη

Η Nestlé ανακοίνωσε την πρόθεσή της να βοηθήσει τουλάχιστον 20.000 νέους ανθρώπους κάτω των 30 ετών σε όλη την Ευρώπη να βρουν εργασία μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.

Nestlé: Θα βοηθήσει 20.000 νέους να βρουν δουλειά σε όλη την Ευρώπη
Η πρωτοβουλία της Nestlé για τη νεανική απασχόληση με τίτλο «Η Nestlé στην Ευρώπη» θα προσφέρει δουλειές και θα δημιουργήσει χιλιάδες θέσεις για πρακτική άσκηση και εκπαίδευση μέχρι το 2016.

Ως μέρος της καινούργιας αυτής πρωτοβουλίας, περισσότερες λεπτομέρειες για την οποία θα ανακοινωθούν το Σεπτέμβριο, η Nestlé θα ενθαρρύνει επίσης και τους Ευρωπαίους προμηθευτές της να προσφέρουν εργασία, πρακτική άσκηση ή εκπαίδευση σε νέους ανθρώπους. Οι ρόλοι που θα προσφερθούν θα αφορούν σε όλους τους διαφορετικούς επιχειρηματικούς τομείς και σε όλα τα επίπεδα στην εταιρεία - από υπάλληλους εργοστασίου μέχρι βοηθούς πωλήσεων και διοικητικά στελέχη.

Σημειώνεται ότι στις πρόσφατες επενδύσεις της εταιρείας συμπεριλαμβάνονται η επέκταση του εργοστασίου του Nestlé Professional Davigel στην περιοχή Noyal-Pontivy στη Γαλλία, καθώς και νέες γραμμές παραγωγής στο εργοστάσιο Nescafé Dolce Gusto στη Girona της Ισπανίας, για να διπλασιάσουν την παραγωγή για τις κάψουλες καφέ.

Σε όσους προσληφθούν θα προσφερθούν επίσης εκπαιδευτικά σεμινάρια και συμβουλές επαγγελματικής κατάρτισης, καθώς και καθοδήγηση από τους συναδέλφους στη Nestlé ώστε να τους βοηθήσουν να είναι καλύτερα προετοιμασμένοι για να εισέλθουν στη μελλοντική αγορά εργασίας.


Πηγή:
www.newmoney.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης