Γ. Στουρνάρας: Ιαπωνικό ενδιαφέρον για τις αποκρατικοποιήσεις

Γ. Στουρνάρας: Ιαπωνικό ενδιαφέρον για τις αποκρατικοποιήσεις

Με τον κοινοβουλευτικό υφυπουργό Εξωτερικών της Ιαπωνίας, Ryuji Yamane και τον πρέσβη της Ιαπωνίας στην Ελλάδα, Hiroshi Toda, συναντήθηκε την Παρασκευή ο υπουργός Οικονομικών

To τέλος μίας σχέσης
Γ. Στουρνάρας: Ιαπωνικό ενδιαφέρον για τις αποκρατικοποιήσεις
Με τον κοινοβουλευτικό υφυπουργό Εξωτερικών της Ιαπωνίας, Ryuji Yamane και τον πρέσβη της Ιαπωνίας στην Ελλάδα, Hiroshi Toda, συναντήθηκε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας και τους ενημέρωσε για τις τρέχουσες εξελίξεις στην Ελλάδα και για τα αποτελέσματα του πρόσφατου Eurogroup.

Οι Ιάπωνες αξιωματούχοι, όπως δήλωσε ο κ. Στουρνάρας μετά τη συνάντηση, έδειξαν ενδιαφέρον για το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων και η ελληνική πλευρά προσβλέπει σε μια πολύ καλή συνεργασία.

«Ενημέρωσα τους κ. Ryuji Yamane και Hiroshi Toda για τα μέτρα που θα πάρει η χώρα μας, προκειμένου να επαναφέρει σε τροχιά την οικονομία και το πρόγραμμα. Η Ιαπωνία- όπως μου εξήγησαν- το τελευταίο διάστημα έχει δώσει 70 δισ. δολάρια στο ΔΝΤ και στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF), προκειμένου να ξεπεραστεί η ευρωπαϊκή κρίση, ως εκ τούτου πρέπει να γνωρίζουν ότι τα χρήματα που δίνουν πιάνουν τόπο. Τους παρουσίασα το πρόγραμμά μας, τους ενημέρωσα και για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης στη Βουλή. Έδειξαν ενδιαφέρον για το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων και προσβλέπουμε σε μια πολύ καλή συνεργασία», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης