Διυπουργική υπό τον Γ. Στουρνάρα για «μαχαίρι» στις δαπάνες

Διυπουργική υπό τον Γ. Στουρνάρα για «μαχαίρι» στις δαπάνες

Σήμερα στις 14.00 στο υπ. Οικονομικών - Συναντάται στις 16:30 με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Περιφερειακής Ανάπτυξης, Γιοχάνες Χαν 

Διυπουργική υπό τον Γ. Στουρνάρα για «μαχαίρι» στις δαπάνες
Διυπουργική σύσκεψη με αντικείμενο το μακροχρόνιο προγραμματισμό για την εξοικονόμηση πόρων πραγματοποιείται στις 14:00 στο Υπουργείο Οικονομικών.

Το «μαχαίρι» στις δαπάνες και το σχέδιο περιορισμού της σπατάλης στο Δημόσιο ετοιμάζεται τόσο για φέτος όσο και για τα επόμενα έτη (2013 και 2014) με σκοπό την εξασφάλιση των περικοπών 11,6 δισ. ευρώ που προβλέπει το Μνημόνιο 2.
Κλείσιμο

Στη σύσκεψη θα μετάσχουν ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας και αναπληρωτής υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Αντώνης Μανιτάκης, ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέτζος, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Αντώνης Ρουπακιώτης και ο υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Στις 16.30 ο υπουργός Οικονομικών θα συναντηθεί με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Περιφερειακής Ανάπτυξης, Γιοχάνες Χαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης