Στροφή των κολοσσών στον Πειραιά

Στροφή των κολοσσών στον Πειραιά

Την στροφή της πολιτικής των μεγάλων εταιριών, προς τις περιοχές της ιστορίας και του πολιτισμού όπως η Ελλάδα και η Αθήνα δείχνει η προσέγγιση για πρώτη φορά στο λιμάνι του Πειραιά του κρουαζιερόπλοιου NORWEGIAN SPIRIT

Στροφή των κολοσσών στον Πειραιά
Την στροφή της πολιτικής των μεγάλων εταιριών, προς τις περιοχές της ιστορίας και του πολιτισμού όπως η Ελλάδα και η Αθήνα δείχνει η προσέγγιση για πρώτη φορά στο λιμάνι του Πειραιά του κρουαζιερόπλοιου NORWEGIAN SPIRIT.

Η   Ο.Λ.Π. Α.Ε. υποδέχτηκε τον πλοίαρχο, τους αξιωματικούς και τους επιβάτες με επιβίβαση στο πλοίο των υπεύθυνων για την κρουαζιέρα στελεχών του Ο.Λ.Π. Α.Ε. με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού και Πρόεδρο της MedCruise κ. Σταύρο Χατζάκο. Στον πλοίαρχο του πλοίου κ. Lars Bengtsson, το οποίο σημειωτέον ήταν μέχρι σήμερα δρομολογημένο στην Καραϊβική, δόθηκαν αναμνηστικές πλακέτες και δώρα και η διαβεβαίωση της άριστης εξυπηρέτησης καθ’ όλο το έτος.

Το κρουαζιερόπλοιο με 2.639 επιβάτες και 961 μέλη πληρώματος έχει μήκος 268 μέτρα. Υπενθυμίζεται ότι το λιμάνι του Πειραιά προσέγγισαν το 2011 936 κρουαζιερόπλοια με 2.515.191 αφιξοαναχωρήσεις επιβατών (αύξηση 35%) ενώ για το 2012 έχουν ήδη προγραμματισθεί 830 αφίξεις, γεγονός που καθιστά τον Πειραιά κύριο κόμβο κρουαζιέρας στην ανατολική Μεσόγειο.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης