ΥΠΕΕ : Σαρωτικοί έλεγχοι σε νυκτερινά κέντρα για φοροπαραβάσεις

ΥΠΕΕ : Σαρωτικοί έλεγχοι σε νυκτερινά κέντρα για φοροπαραβάσεις

Σαρωτικούς ελέγχους ειδικά στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης πραγματοποίησε η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Νοεμβρίου, σε συνέχεια των ελέγχων που ξεκίνησαν στον χώρο αυτό, από την έναρξη της χειμερινής περιόδου.  

Συγκεκριμένα, 45 συνεργεία της Υπ.Ε.Ε. (Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής) πραγματοποίησαν το Σαββατοκύριακο 230 ελέγχους σε κέντρα διασκέδασης, και μπαρ.  <

Σαρωτικούς ελέγχους ειδικά στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης πραγματοποίησε η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Νοεμβρίου, σε συνέχεια των ελέγχων που ξεκίνησαν στον χώρο αυτό, από την έναρξη της χειμερινής περιόδου.  

Συγκεκριμένα, 45 συνεργεία της Υπ.Ε.Ε. (Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής) πραγματοποίησαν το Σαββατοκύριακο 230 ελέγχους σε κέντρα διασκέδασης, και μπαρ.  

Διαπιστώθηκαν 98 παραβάτες (ποσοστό παραβατικότητας 43%) και 560 παραβάσεις. Το εκτιμώμενο ποσό των προστίμων αναμένεται να ξεπεράσει τις 500 χιλιάδες ευρώ.  

Η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων ενόψει της εορταστικής περιόδου θα εντατικοποιήσει περαιτέρω τους ελέγχους στην αγορά, όπως και στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης. 

Ο Ειδικός Γραμματέας της Υπ.Ε.Ε. κ. Μάριος Τσάκας έκανε την παρακάτω δήλωση:  

«Η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων δίνει καθημερινά την μάχη για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής. Οι έλεγχοι στην αγορά και φυσικά στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης είναι και θα είναι συνεχείς.  

Θέλω να τονίσω ότι είμαστε σύμμαχοι με αυτούς που είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, και βρισκόμαστε απέναντι από αυτούς, που φοροδιαφεύγουν σε βάρος του κοινωνικού συνόλου.  

Δίνουμε έναν σκληρό αγώνα κατά της φοροδιαφυγής και θα πετύχουμε μαζί με την βοήθεια και την στήριξη των συνεπών πολιτών. Οι οποίοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως αυτοί πρώτοι πλήττονται από την φοροδιαφυγή».

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

petrelaio

Το πετρέλαιο θέρμανσης διατίθεται από προχθές Δευτέρα στην αγορά, σε τιμή σημαντικά υψηλότερη από πέρυσι καθώς ο μέσος όρος κυμαίνεται στο 1,149 ευρώ το λίτρο από 94,4 λεπτά το λίτρο τον Οκτώβριο του 2017 και 1,025 ευρώ τον Απρίλιο

ethniki_asfalistiki

Χωρίς να εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να σταματήσει τις διαπραγματεύσεις η Εθνική Τράπεζα  «ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι μετά την εξέταση και αξιολόγηση των διαφόρων πτυχών της δεσμευτικής προσφοράς της Gongbao Group για την Εθνική Ασφαλιστική, συμπεριλαμβανομένης και της βεβαιότητας επιτυχούς ολοκλήρωσης της συναλλαγής, αποφάσισε να μην προβεί σε περαιτέρω διαπραγματεύσεις με τον υποψήφιο επενδυτή»

3
tourismos

«Hρθε η ώρα να περάσουμε από ένα αναλογικό, σε ένα ψηφιακό κράτος που θα αντιλαμβάνεται τις νέες ανάγκες. Ο τουρισμός θα πρέπει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ψηφιακού μετασχηματισμού ολόκληρης της ελληνικής οικονομίας».

ftoxoi-ellada

Θλιβερή πρωτιά της Ελλάδας μεταξύ 91 χωρών σε έκθεση της Παγκόσμιας Τράπεζας - Η περιπέτεια των πολύμηνων διαπραγματεύσεων Βαρουφάκη, των capital controls και του 3ου Μνημονίου γονάτισε το φτωχότερο 40% του πληθυσμού, που έχασε 8,4% του εισοδήματός του

33