Ακτοπλόοι: «Άκυρη η Επιτροπή Ανταγωνισμού»!

Ακτοπλοϊα: Τέσσερα νησιά χωρίς κάλυψη και πόλεμος με την κυβέρνηση

Ο πρόεδρος της ΕΕΑ, Απόστολος Βεντούρης, σχολιάζοντας τις εξελίξεις με την Επιτροπή Ανταγωνισμού σε συνέντευξη τύπου που παρέθεσε, σήμερα,  η Ένωση δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σήμερα, κι επίσημα σας μεταφέρω, ότι η υπόθεση της Επιτροπής Ανταγωνισμού απέναντι στις εταιρείες μέλη της ΕΕΑ έχει, για μας, καταρρεύσει ως διαδικασία και ως σκεπτικό.  Επόμενο είναι όταν υπάρχουν «ανεξάρτητες» Αρχές χωρίς «αρχές».   Ότα

Ο πρόεδρος της ΕΕΑ, Απόστολος Βεντούρης, σχολιάζοντας τις εξελίξεις με την Επιτροπή Ανταγωνισμού σε συνέντευξη τύπου που παρέθεσε, σήμερα,  η Ένωση δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σήμερα, κι επίσημα σας μεταφέρω, ότι η υπόθεση της Επιτροπής Ανταγωνισμού απέναντι στις εταιρείες μέλη της ΕΕΑ έχει, για μας, καταρρεύσει ως διαδικασία και ως σκεπτικό.  Επόμενο είναι όταν υπάρχουν «ανεξάρτητες» Αρχές χωρίς «αρχές».   Όταν υπάρχουν «ανεξάρτητες αρχές» που λειτουργούν  σαν να έχουν εξαρτήσεις κι όχι με βάση τους νόμους, με βάση τους κώδικες δεοντολογίας και λειτουργίας».

Στη συνέχεια ανέλυσε τις διαδικαστικές παρατυπίες και παρανομίες της Επιτροπής Ανταγωνισμού, καθώς επίσης και τα επιχειρήματα της Ένωσης, υπογραμμίζοντας:

«Εμείς ως Ένωση καταθέσαμε επιχειρήματα και απόψεις!  Πιστεύουμε στην επιχειρηματολογία μας και στην ορθότητα αυτής. Αναμένονται απαντήσεις στα παρακάτω ερωτήματα που έχουν τεθεί:

Παραβίαση του δικαιώματος ακροάσεως των μελών της ΕΕΑ και της ΕΕΑ

Παράνομη συλλογή και επεξεργασία του σκληρού δίσκου του υπολογιστή της ΕΕΑ

Παράνομη διοχέτευση της απόρρητης και εμπιστευτικής Εισήγησης στο internet

Παραβίαση της αρχής της μυστικότητας της προδικασίας.

Παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου.

Παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση.

Παραβίαση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.

Παραβίαση του τεκμηρίου αθωότητος.

Παραβίαση των αρχών της Χρηστής Διοικήσεως, και της Αμεροληψίας των Διοικητικών οργάνων.

Καταλήγοντας , ο Πρόεδρος της ΕΕΑ ανέφερε: 

«...Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι αυτή η διαδικασία, η διαδικασία της Επιτροπής Ανταγωνισμού, όπως όμως και όλες οι προηγούμενες αναμετρήσεις απέδειξαν ότι η Ένωση μας είναι εδώ! Και αυτή είναι η Ένωση Επιχειρήσεων Ακτοπλοΐας που δίνει μάχες και κερδίζει. Κερδίζει γιατί έχει προτάσεις, γιατί έχει επιχειρήματα, γιατί έχει τη βούληση να αλλάξει σελίδα, γιατί εμείς σε αντίθεση με τους άλλους πιστεύουμε ακράδαντα ότι υπάρχει τρόπος για μία βιώσιμη και ανταγωνιστική ακτοπλοΐα που θα προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους νησιώτες μας».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

tsakall_arthroo1

«Έτσι ήταν η Δεξιά. Ελεγε πάντα «να πάει στο διάβολο η χώρα» για να έρθετε στην εξουσία. Δεν έχετε αλλάξει εδώ και έναν αιώνα» κατηγόρησε τη ΝΔ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος - «Εμείς θα βγούμε στις αγορές. Όμως, όλη αυτή η σπέκουλα με έχει στεναχωρήσει. Δεν περίμενα να σπεκουλάρετε και στις τράπεζες. Ποντάρετε στην καταστροφή. Είστε το ακραίο λαϊκό κόμμα. Ένα μήνα σπεκουλάρετε» είπε ο υπουργός Οικονομικών

8
crete

Η ΓΕΚ-Τέρνα, η Ελλάκτωρ και η εταιρεία Μυτιληναίος σε συνεργασία με μεγάλη Ισπανική εταιρεία, θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των υποψηφίων που θα διεκδικήσουν το μεγάλο οδικό έργο του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης συνολικού προϋπολογισμού 1,5 δισ. ευρώ.