Οικονομικές ατασθαλίες στον Οίκο Ναύτου

Οικονομικές ατασθαλίες στον Οίκο Ναύτου

Ελλείμματα ύψους 775.000 ευρώ εντόπισαν ελεγκτές της  Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων του  Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών....

Οικονομικές ατασθαλίες  στον Οίκο Ναύτου
Ελλείμματα ύψους 775.000 ευρώ εντόπισαν ελεγκτές της  Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων του  Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών.

Ειδικότερα,  κατόπιν διενεργηθέντων ελέγχων διαπίστωσαν οικονομικές και διαχειριστικές ατασθαλίες σε τέσσερα Παραρτήματα του Οίκου Ναύτου που εδρεύουν σε περιφερειακές Λιμενικές Αρχές.

Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων ζήτησε από την Κεντρική Υπηρεσία του Οίκου Ναύτου τη διενέργεια ενδελεχών διαχειριστικών ελέγχων, προκειμένου να προσδιοριστεί το ακριβές ποσό των ελλειμμάτων, τα οποία, σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα πορίσματα των ελεγκτών του Οίκου Ναύτου, ανέρχονται στο ύψος των 775.000 ευρώ, περίπου.

Με αποφάσεις του Αρχηγού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. τέθηκαν σε διαθεσιμότητα οι εμπλεκόμενοι με τη διαχείριση των εν λόγω τεσσάρων Παραρτημάτων του Οίκου Ναύτου, βαθμοφόροι Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και παράλληλα διενεργούνται Ενορκες Διοικητικές Εξετάσεις.


Κλείσιμο
    
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης