Citigroup: Θα χρειαστείτε μια γενιά για τις αλλαγές!

Citigroup: Θα χρειαστείτε μια γενιά για τις αλλαγές!

Με τη Νότιο Αφρική παρομοίασε την κατάσταση ο CEO Grant Carson

Citigroup: Θα χρειαστείτε μια γενιά για τις αλλαγές!
«Μια γενιά ( σ. σ επτά χρόνια, όχι μια βιολογική γενιά των 35 ετών) θα χρειαστεί η Ελλάδα για να περάσει τις  μαζικές κοινωνικές αλλαγές και να ισορροπήσει η σημερινή οικονομική κατάσταση» , δήλωσε στο περιθώριο εκδήλωσης που διοργάνωσε η Citibank Ελλάδος, ο νέος διευθύνων σύμβουλος κ. Grant Carson.

Με καταγωγή από τη Νότιο Αφρική, o Carson παρομοίασε την σημερινή κατάσταση με αυτή της Νότιας Αφρικής - λ. χ οι πρώτες εκλογές είχαν γίνει το 1940. Τηρουμένων των αναλογιών, η χώρα μας θα χρειαστεί, όπως είπε, περίπου 7 χρόνια για να αφομοιωθούν οι απαραίτητες κοινωνικές αλλαγές προκειμένου να δοθεί ώθηση στην οικονομία.                  

Στόχος της νέας διοίκησης της Citibank παραμένει η λιανική- παρά τον περιορισμό του δικτύου, αλλά και οι υπηρεσίες σε εταιρείες και ιδιώτες πελάτες.        

Κλείσιμο
Ο κ. Carson έχει σημαντική εμπειρία στη διεθνή τραπεζική, έχοντας διατελέσει σε υψηλόβαθμες θέσεις στη Citi διεθνώς επί 13 χρόνια.  

Όπως είχε δηλώσει κατά την ανάληψη των καθηκόντων του από τον κ. Χρήστο Βασιλειάδη , «Ανυπομονώ να ενταχθώ στην ομάδα της Citibank Ελλάδας και να εξελίξω έναν ήδη ισχυρό οργανισμό,» δήλωσε ο κ. Carson. «Στην περίοδο προκλήσεων που διανύουμε, η Citi έχει ως στόχο να παραμείνει ένας στιβαρός συνεργάτης για τους πελάτες της και να προσδίδει αξία στις οικονομικές τους επιδιώξεις. Γνωρίζοντας τις ικανότητες και την αφοσίωση των ανθρώπων του καθώς και την υπεροχή των προϊόντων και των υπηρεσιών του, είμαι βέβαιος ότι το Consumer Business της Citi Ελλάδας θα ανταποκριθεί σε αυτό το στόχο».
Ο Grant Carson από το 2007 έως σήμερα, είναι επικεφαλής του International Personal Banking της Citi για την περιοχή Ευρώπης, Μ. Ανατολής & Αφρικής (ΕΜΕΑ), το οποίο αναδιοργάνωσε με επιτυχία, εξελίσσοντάς το σε σημαντικό πυλώνα της στρατηγικής διαχείρισης περιουσίας του Consumer Business της Citi.

Η συνεργασία του με τη Citi ξεκίνησε το 1998, στον τομέα Emerging Local Corporates, Citi Ν. Αφρικής, συνεχίστηκε με τη θέση του Business Development Head στο International Personal Banking ΕΜΕΑ, Consumer Business και ακολούθως ως επικεφαλής του International Business Development, Citi Αυστραλίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης