Δολοφονία Καρολάιν

Νέα Κατάθεση Εγγυημένου Κεφαλαίου από HSBC

Νέα Κατάθεση Εγγυημένου Κεφαλαίου από HSBC

Mε δεδομένες τις καθημερινές εξελίξεις σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά και την ολοένα μεγαλύτερη δυναμική που έχουν αποκτήσει οι αγορές BRIC....

Mε δεδομένες τις καθημερινές εξελίξεις σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά και την ολοένα μεγαλύτερη δυναμική που έχουν αποκτήσει οι αγορές BRIC (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα), η HSBC δημιούργησε τη νέα Κατάθεση Εγγυημένου Κεφαλαίου στη λήξη BRIC FX Plus 5%.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για προϊόν με υποκείμενη αξία τη σχέση των νομισμάτων Βραζιλίας (Ριάλ), Ρωσίας (Ρούβλι), Ινδίας (Ρουπία) και Κίνας (Ρενμίνμπι) με το Ευρώ, με μέγιστη δυνατή μεικτή συνολική απόδοση που αγγίζει το 27,5% για καταθέσεις σε Ευρώ, 21,25% σε Δολάριο ΗΠΑ. Παράλληλα προσφέρει ελάχιστη μεικτή εγγυημένη απόδοση στη λήξη 5%.

Η διάρκεια του προϊόντος είναι 5 έτη, με ελάχιστο ποσό κατάθεσης 3.000 Ευρώ ή Δολάρια Η.Π.Α. Η προεγγραφή ξεκίνησε στις 5 Δεκεμβρίου 2011 και θα ολοκληρωθεί στις 13 Ιανουαρίου 2012.

Όπως δήλωσε ο κ. Απόστολος Παπαναγιώτου Διευθυντής Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Προϊόντων HSBC Ελλάδος «η παγκόσμια οικονομία δεν βασίζεται πλέον μόνο στην Ευρώπη και την Αμερική, αλλά και σε άλλες χώρες, όπως οι αναδυόμενες, οι οποίες αποκτούν όλο και περισσότερη δυναμική. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν και οι χώρες BRIC, οι οποίες δείχνουν να ανταποκρίνονται διαφορετικά στις δεδομένες οικονομικές συγκυρίες και παράλληλα αποτελούν κύριους παράγοντες διαμόρφωσης του παγκόσμιου εμπορίου. Η HSBC λαμβάνοντας υπόψη τη δυναμική των χωρών αυτών, την αξιοποιεί μέσα από τη νέα κατάθεση εγγυημένου κεφαλαίου στη λήξη BRIC FX Plus 5%».Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης