Μετά τους Γερμανούς πιάνει τους Γάλλους ο Χρυσοχοΐδης

Μετά τους Γερμανούς πιάνει τους Γάλλους ο Χρυσοχοΐδης

Θα επιδιώξει να συνάψει ένα δεύτερο μνημόνιο βοήθειας της Ελλάδας ανάλογο με αυτό που συνυπέγραψε με τον Γερμανό Αντικαγκελάριο Φίλιπ Ρέσλερ

Μετά τους Γερμανούς πιάνει τους Γάλλους ο Χρυσοχοΐδης
Τη Γαλλία θα επισκεφθεί αύριο ο υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με σκοπό να συναντήσει τον ομόλογο του υπουργό Οικονομίας της χώρας.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης θα επιδιώξει να συνάψει ένα δεύτερο μνημόνιο βοήθειας της Ελλάδας ανάλογο με αυτό που συνυπέγραψε με τον Γερμανό Αντικαγκελάριο Φίλιπ Ρέσλερ την προηγούμενη Παρασκευή καθώς και να επιτύχει διμερείς εμπορικές συμφωνίες στον τουριστικό τομέα αλλά και τον αγροτικό.
Κλείσιμο

Παράλληλα, στην ελληνική αποστολή μετέχει και ο πρόεδρος του Invest in GREECE κ. Άρης Συγγρός με στόχο να έχει επαφές για θέματα επενδύσεων από τη Γαλλία ενώ συζητήσεις θα υπάρξουν και για τις ιδιωτικοποιήσεις.

Στόχος του Έλληνα υπουργού είναι να ασκήσει οικονομική διπλωματία σε όλο το φάσμα των ισχυρών δυνάμεων της ΕΕ με απώτερο σκοπό να στείλει πρόσκληση επένδυσης στην Ελλάδα αλλά και στήριξης της οικονομίας μας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης